Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a îmbătat cu soţia, apoi şi-a atacat vecinii cu sabia: "Putea să ne ucidă". Pedeapsa primită de scandalagiul englez

După câteva pahare de alcool, un bărbat de 42 de ani din Marea Britanie a devenit violent şi i-a atacat pe vecinii săi cu o sabie de samurai. "Putea să ne ucidă pe amândoi", povesteşte una din victimele sale, care a rămas cu traume adânci. Acum, scandalagiul şi-a aflat pedeapsa pentru fapta necugetată. 

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 15:53

Pedeapsa primită de scandalagiu
Pedeapsa primită de scandalagiu - Twitter (scop ilustrativ)

Alcoolul l-a împins pe Dean Brown, un englez în vârstă de 42 de ani, la fapte violente. Înarmat cu o sabie de samurai, bărbatul din Somerset şi-a atacat vecinii. I-au căzut victime Jennifer Robinson (34 de ani) şi fostul ei partener, Lance Buchanan (36 de ani), dar şi un trecător.

Bărbatul, filmat când şi-a atacat vecinii cu sabia

Incidentul care s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut a fost filmat, iar imaginile surprind momentul în care Dean Brown agită în aer arma, ameninţându-i brutal pe vecinii săi. Potrivit Daily Mail, Jennifer Robinson, care a fost rănită, a descris scena drept "ceva desprins din filme de groază". În instanţă, aceasta a mărturisit că a crezut că urmează să moară.

Pedeapsa primită de englez

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a pledat vinovat şi a fost condamnat la 25 de luni după gratii. În schimb, soţia acestuia, Jodie Brown, care a fost părtaşă la atacul asupra celor trei persoane, va rămâne în libertate. Femeia de 24 de ani ar fi fost la rândul ei în stare avansată de ebrietate, când a bătut la uşa vecinilor săi în data de 17 octombrie 2021. Ar fi pornit o ceartă furtunoasă: "Ne jignea şi striga ceva despre pantofi", îşi aminteşte Jennifer Robinson, mamă a trei copii. "Apoi, soţul ei s-a repezit la noi cu o sabie. Am fost îngroziţi."

Agresiv, bărbatul şi-a lovit vecina de 20 de ori, lăsând-o într-o baltă de sânge, cu nasul rupt şi răni grave în zona capului. Iar când un alt localnic a încercat să intervină în sprijinul cuplului atacat, s-a ales la rândul lui cu răni. Doar poliţia a reuşit să calmeze spiritele şi să-l îndepărteze pe Dean Brown

Victimele atacului spun că nu se mai simt în siguranţă şi au fost nevoiţi să se mute, după trauma suferită. Fiul celor doi are în continuare nevoie de consiliere psihologică, iar pedeapsa primită de agresor nu îi face să se simtă răzbunaţi. "Mi-aş fi dorit să primească o pedeapsă mai mare. Putea să ne ucidă pe amândoi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un bărbat s-a îmbătat cu soţia, apoi şi-a atacat vecinii cu sabia: "Putea să ne ucidă". Pedeapsa primită de scandalagiul englez