Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a dat foc, îngrozit că şeful voia "să-i împrumute soţia pentru o noapte". Ultimele cuvinte ale indianului

Un bărbat şi-a luat zilele într-un mod cumplit, chinuit de gândul că şi-ar putea "împărţi" soţia cu propriul şef. Indianul în vârstă de 45 de ani şi-a dat foc după ce superiorul i-ar fi cerut, în repetate rânduri, să întreţină relaţii sexuale cu femeia. În schimb, după "mica înţelegere", soţul urma să fie promovat şi transferat într-un alt departament.  

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 12:18

Bărbatul a murit, incendiat
Bărbatul a murit, incendiat - Shutterstock (scop ilustrativ)

La 45 de ani, Gokul Prasad şi-a pus capăt zilelor. Gestul disperat al indianului ar fi fost provocat de insistenţele şefului său, Nagendra Kumar, care visa să o cunoască mai bine, în intimitate, pe soţia angajatului. S-ar fi oferit chiar să îl promoveze pe Gokul Prasad, pentru "serviciile oferite" de familia sa.

Bărbatul şi-a dat foc în faţa biroului şefului

Indianul visa de mult timp la un transfer, pentru a fi mai aproape de casă. Nu a fost dispus, însă, să plătească preţul neconvenţional cerut de şef. Pe 9 aprilie, îngrozit de situaţia în care a fost pus, Prasad şi-a turnat benzină pe corp, apoi şi-a dat foc în faţa biroului lui Kumar. Deşi a fost transportat de urgenţă la spital, medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Ultimele cuvinte ale sinucigaşului

Înainte să se autoincendieze, bărbatul a înregistrat un videoclip în care se plânge de chinurile îndurate la locul de muncă. Şi-a acuzat şeful de abuz de putere şi l-a învinuit pentru tot. A precizat şi că îl raportase la poliţie, însă plângerea sa nu a fost luată în serios, relatează ndtv.com.

Soţia sinucigaşului a mărturisit ulterior că bărbatul suferea de depresie şi avea tratament medicamentos. Şeful indianului care şi-a dat foc ar fi privit angajatul arzând, fără să schiţeze un gest. Acum, e cercetat de oamenii legii şi riscă să ajungă după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un bărbat şi-a dat foc, îngrozit că şeful voia "să-i împrumute soţia pentru o noapte". Ultimele cuvinte ale indianului