Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a omorât sora însărcinată iar apoi a dat foc cadavrului, în SUA. Riscă pedeapsă cu moartea

Un bărbat a fost arestat după ce și-a ucis cu brutalitate sora însărcinată și apoi i-a dat foc. Rebecca era însărcinată în 36 de săptămâni când a fost omorâtă, iar copilul nu a supraviețuit, deoarece a fost înjunghiată în uter.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 16:52

Aaron Jamal Dudley, în vârstă de 41 de ani, este acuzat că și-a ucis sora, pe N-Kya Rebecca Logan, în vârstă de 26 de ani, înjunghiind-o mortal, a declarat poliția din Fresno, California, SUA. Șeful poliției din Fresno, Paco Balderramam, a spus că Jamal a dus cadavrul surorii sale pe o alee, după ce a comis crima.

Bărbatul riscă pedeapsa cu moartea

„A fugit de poliție, ceea ce este ceva foarte tipic unei persoane vinovate”, a susținut Paco Balderrama. Fratele tinerei a fost apoi indicat de polițiști care au recuperat probe de la fața locului. Ei au susținut, de asemenea, că au o fotografie de la un martor care îl surprinde pe bărbat stând deasupra unui cadavru, precum și imagini de o cameră de supraveghere cu el împingând un coș de gunoi. Polițiștii cred că în pubelă se afla corpul femeii.

Este nevoie de foarte multă ură și planificare să-ți ucizi propria soră”, a spus Paco Balderrama. Poliția nu a aflat încă motivul pentru care bărbatul a ajus să comită gestul macabru, dar a spus că a fost efectuat un apel la domiciliul lor pe 28 iulie 2021. Rebecca le-ar fi spus ofițerilor că se temea pentru siguranța ei la momentul respectiv. După incident, bărbatul fost plasat în detenție psihiatrică timp de 72 de ore, după ce a fost considerat a fi o amenințare fie pentru sine, fie pentru alții. În ciuda detenției anterioare, poliția a spus că bărbatul de 41 de ani se află într-o stare perfectă din punct de vedere psihic pentru a fi judecat.

„Este o persoană care a avut mijloacele necesare pentru a încerca să scape de dovezile crimei, să încerce să arunce cadavrul, a fugit când poliția i-a bătut la ușă. Nu este genul de persoană care nu știa ce face”, a spus Paco Balderrama. Rebecca era însărcinată în 36 de săptămâni când a fost omorâtă, dar copilul nu a supraviețuit, deoarece a fost înjunghiată în uter. Ea plănuia să-și numească băiețelul „Noah”. Bărbatul se confruntă cu posibilitatea pedepsei cu moartea sau cu închisoarea pe viață, fără eliberare condiționată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Un bărbat și-a omorât sora însărcinată iar apoi a dat foc cadavrului, în SUA. Riscă pedeapsă cu moartea