Antena Meniu Search
x

Un bebeluş de 7 luni a murit, după ce a fost atacat de un câine, în Georgia. Străbunica fetiţei a ajuns la spital în stare gravă

Tragedie fără margini pentru o familie, după ce băieţelul de doar 7 luni a fost atacat şi omorât de câinele familiei. Autorităţile încearcă să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul cutremurător.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.03.2022, 11:31

Câine
Un bebeluş de 7 luni a murit, după ce a fost atacat de un câine, în Georgia - Shutterstock

Un bebeluş de doar 7 luni a pierit în mod tragic, marţi, în suburbiile orașului Augusta, Georgia, după ce a fost atacat de un câine.

Serenity Garnett, în vârstă de doar șapte luni, se afla în grija străbunicii ei Migdelia Guadalupe, în orașul Martinez, când un câine care aparţinea proprietarilor apartamentului în care femeia închiriase o cameră a început să latre agresiv şi a sărit să le atace pe amândouă.

Străbunica se află în afara oricărui pericol, anunţă medicii

Atât Serenity, cât şi bunica ei au ajuns de urgenţă la Centrul Medical AU pentru tratament, dar pentru micuţa de doar şapte luni nu s-a mai putut face nimic. A fost declarată moartă la scurt timp din cauza rănilor extrem de grave. Străbunica se află în afara oricărui pericol, spun medicii, în ciuda rănilor severe.

Pe acelaşi subiect

„Nu a avut puterea să se apere de acel câine”, a spus vecinul Stephen Fox pentru WJBF. „Acel câine avea mușchi puternici, ieşeau în evidenţă. Când ieșea din când în când din casă era foarte greu să-l mai controlezi şi să reuşeşti să-l bagi înapoi în cuşca lui”.

Câinele, o corcitură de American Bulldog cu Great Pyrenees, a fost luat de autorităţi şi plasat într-o carantină de 10 zile pentru suspiciunea de infecţie cu rabie, în timp ce anchetatorii continuă să investigheze cele întâmplate. Până acum, oamenii lege nu reuşesc să găsească un motiv palpabil din cauza căruia câinele să fi acţionat atât de agresiv. Patrupedul îi apaţine Donnei Mills, cea care deţine apartamentul împreună cu fratele, Danny. Nimeni nu ştie cum a fost posibil incidentul atât de traumatizant.

Până la acest moment nu au fost depuse acuzaţii asupra proprietarilor câinelui, potrivit The Independent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bebeluş de 7 luni a murit, după ce a fost atacat de un câine, în Georgia. Străbunica fetiţei a ajuns la spital în stare gravă