Antena Meniu Search
x

Un belgian s-a oferit să lase o tânără externată de la Psihiatrie să stea la el acasă. Câteva luni mai târziu capul lui a fost găsit într-o valiză

Caz cutremurător în Belgia. Un bărbat în vârstă de 67 de ani s-a oferit să găzduiască o tânără proaspăt externată de la Psihiatrie în apartamentul lui. Câteva luni mai târziu, bătrânul a fost găsit dezmembrat și decapitat, îndesat într-o valiză. 

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 16:21

Un belgian s-a oferit să lase o tânără externată de la Psihiatrie să stea în casa lui. Câteva luni mai târziu capul lui a fost găsit într-o valiză
Un belgian s-a oferit să lase o tânără externată de la Psihiatrie să stea în casa lui. Câteva luni mai târziu capul lui a fost găsit într-o valiză - sudinfo.be

Cadavrul bătrânului, care se afla într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit întâmplător, după ce poliția a venit inițial să ajute o femeie care amenința că se va sinucide, în Neerstalse Steenweg din Uccle, potrivit Netherlands Posts.

„A fost după miezul nopții când o femeie a sunat la poliție pentru a spune că o să sară pe fereastră și și așa am aflat despre crimă”, a declarat o sursă reporterilor.

Găsit dezmembrat într-o valiză

Principalul suspect este Jessica, o tânără de 35 de ani, care fusese externată de la o clinică de psihiatrie. Fără un loc în care să stea, bărbatul s-a oferit să o ajute și să o lase să locuiască în casa lui. Autoritățile au aflat ulterior că femeia se ocupase cu prostituția și era dependentă de droguri. 

Pe acelaşi subiect

„Această femeie, o blondă în vârstă de treizeci de ani, este suspectată că l-a ucis pe Jean. Ea venea regulat de luni de zile (la el acasă), după ce a fost externată de la spitalul de psihiatrie și nu avea unde să stea. Pe lângă trecutul ei psihiatric, femeia era cunoscută și pentru prostituție și dependența ei de droguri”, au spus autoritățile.

Crimă oribilă în Belgia

Femeia s-ar fi prezentat vecinilor drept nepoata lui Jean în tot acest timp, chiar dacă în realitate nu exista niciun grad de rudenie între ei. Vecinii spun că bărbatul era un om liniștit și discret. Totuși, lucrurile s-ar fi schimbat după ce acesta ar fi lăsat-o pe tânără să stea la el în casă.

„Îmi amintesc că poliția a venit de mai multe ori la casa lui Jean cu două săptămâni sau chiar o lună în urmă, când această femeie a continuat să țipe după ajutor pentru că un bărbat, despre care spunea că este fostul ei, a vrut să intre în casa lui Jean”, spune un vecin.

În cele din urmă, fostul ei iubit ar fi fost lăsat să intre.

„Se pare că Jean era deja mort până atunci. Nu fusese văzut de vreo două luni, până acum credeam că este într-un spital sau într-un azil”, a continaut vecinul.

Dar adevărul era mult mai sumbru. Jean a fost ucis, dezmembrat și decapitat. Capul său ar fi fost pus într-o valiză și părți din corp erau împrăștiate în tot apartamentul și pe un balcon. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un belgian s-a oferit să lase o tânără externată de la Psihiatrie să stea la el acasă. Câteva luni mai târziu capul lui a fost găsit într-o valiză