Antena Meniu Search
x

Video Româncă arestată pentru crimă, în Italia. Şi-a înjunghiat iubitul până la moarte, s-a așezat lângă el și a așteptat să vină poliția

O româncă de 38 de ani a fost arestată în Italia, după ce şi-ar fi înjunghiat mortal partenerul. Vă avertizăm, urmează detalii cu puternic impact emoţional. Tânăra a fost găsită în apropierea trupului neînsuflețit al bărbatului.

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 11:32

Vezi și

Evenimentul tragic a avut loc luni seara, în locuinţa lor din Largo Purgatorio, în zona veche a municipiului Gargano, în provincia Foggia. 

Cei doi ar fi fost într-o relaţie, spun autorităţile, şi totul ar fi pornit în urma unei discuţii aprinse despre gelozie.

Italianul a fost ucis cu două lovituri de cuţit

Vincenzo S., în vârstă de 60 de ani, a fost ucis cu două lovituri de cuțit, iar românca a fost găsită în apropierea trupului neînsuflețit al italianului. 

Potrivit publicaţiei norbaonline.it, bărbatul a murit sângerând după ce lama i-a străpuns gâtul și pieptul. Ana T., rezidentă în Italia, a fost arestată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Româncă arestată pentru crimă, în Italia. Şi-a înjunghiat iubitul până la moarte, s-a așezat lângă el și a așteptat să vină poliția