Antena Meniu Search
x

Video Marian Cristian Minae, cel de-al doilea suspect în cazul asasinării lui Adrian Kreiner, va fi adus în ţară. Cele 16 ceasuri scumpe furate au fost găsite la el

Crima din Sibiu. Apar noi detalii în cazul asasinării afaceristului Adrian Kreiner. Marian Cristian Minae, cel de-al doilea suspect în cazul crimei sângeroase din Sibiu, urmează să fie adus în ţară. Acesta a fost prins de autorităţile irlandeze, iar în urma percheziţilor, au fost descoperite cele 16 ceasuri scumpe sustrase din casa victimei în timpul atacului. Liderul grupului, Costinel Zuleam, este în continuare de negăsit, deşi este dat în urmărire internaţională.

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 09:13

Vezi și

El este Marian Cristian Minae, cel de-al doilea suspect în asasinatul lui Adrian Kreiner. Deşi a fugit din ţară după odioasa crimă, bărbatul a fost prins de poliţiştii din Irlanda la finalul anului trecut. Acesta urmează să fie adus în România.  

Cele 16 ceasuri scumpe furate au fost găsite la el

Bogdan Nicolae Dancu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu: Au fost efectuate demersuri în vederea extrădării inculpatului, Minae Marian Cristian. Am fost asigurat de către magistratul de legătură al României în Regatul Unit că Instanţa a primit scrisoarea de garantare a condiţilor de detenţie. Aşteptăm după termenul din 8 martie, acordat de judecătorii Regatului Unit, să se decidă predarea acestuia în cel mai scurt timp.  

Mai mult, în timpul anchetei, procurorii sibieni au descoperit că cei trei criminali nu ar fi fost la prima infracţiune

Pe acelaşi subiect

Bogdan Nicolae Dancu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu: Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova ne-a înaintat spre studiu dosarele lor cu privire la alte două sustrageri. Există indicii, aş spune eu destul de serioase, ca autorii acelor spargeri, acelor furturi sunt tot cei trei autori ai faptei de omor şi ai faptelor de tâlhărie asupra membrilor familiei Kreiner. 

Pe lista fugarilor este şi iubita lui Costinel Zuleam.

Bogdan Nicolae Dancu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu: Este şi ea căutată, din datele nostre ar fi concubina celui pe care nu îl găsim. 

Laurenţiu Ghiţă a fost prins în Scoţia, însă cel de-al treilea criminal, considerat liderul grupării, se află încă în libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Marian Cristian Minae, cel de-al doilea suspect în cazul asasinării lui Adrian Kreiner, va fi adus în ţară. Cele 16 ceasuri scumpe furate au fost găsite la el