Antena Meniu Search
x

Un brazilian de 60 de ani și-a înscenat moartea, pentru a vedea cine o să vină la înmormântarea lui

Un bărbat și-a înscenat propria moarte, apoi a apărut în mod șocat la slujba de înmorântare, cu scopul de a vedea cine ar veni și l-ar plânge. Prietenii și familia au fost revoltați de gestul bărbatului.

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 12:46

Un brazilian de 60 de ani și-a înscenat moartea, pentru a vedea cine o să vină la înmormântarea lui
Un brazilian de 60 de ani și-a înscenat moartea, pentru a vedea cine o să vină la înmormântarea lui - Facebook / Baltazar Lemos

Baltazar Lemos are 60 de ani și deține o afacere cu pompe funebre. Ideea de a-și organiza o înmormântare falsă i-a venit după ce acesta a participat la o slujbă la care erau doar doi îndoliați. Situația l-a făcut să se gândească la câți oameni s-ar deranja să vină a înmormântarea lui. El a pus la cale un plan elaborat, dar totul a luat o altă întorsătură, după ce oamenii s-au revoltat de modul în care acesta s-a jucat cu ei și sentimentele lor, relatează Mirror.

Mai întâi, Baltazar a postat pe Facebook o fotografie cu el în fața spitalului Albert Einstein din Sao Paulo și apoi, a doua zi, pe pagina lui de Facebook a apărut o postare în care era anunțată „moartea” lui acestuia. 

"În această după-amiază tristă, Baltazar Lemos ne-a părăsit", scrie în postare.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era normal, anunțul i-a șocat întreaga familie și prietenii, care nu știau că acesta avea probleme de sănătate. Apoi, Baltazar și-a organizat înmormântarea la o capelă din Curitiba, Brazilia, pe 18 ianuarie, iar detaliile despre slujba de înmormântare au fost postate pe pagina sa de Facebook.  Într-un videoclip de la înmormântarea bărbatului, familia și apropiații acestuia sunt surprinși plângând. Apoi, Baltazar și-a făcut apariția în fața mulțimii uluite, explicând de ce a ales să facă acest lucru.

Am participat la 889 de înmormântări în ultimii doi ani. La unele au fost două persoane, la altele au fost 500 de persoane. Am vrut să știu cine va veni la a mea”, a mărturisit bărbatul în fața oamenilor șocați.

Prietenii au fost revoltați de gestul bărbatului

Cei îndoliați, însă, au fost revoltați. Un prieten al bărbatului, pe nume Pedro, și-a exprimat furia în fața presei locale.  „Îmi doresc foarte mult să-l omor pentru ce ne-a făcut...glumesc. Aproape că am făcut infarct. Avea prieteni de pe Facebook care au mers la spital după el. Când îl văd, primul lucru pe care îl voi face este să-i dau o palmă”, a spus Pedro.

"Nu mi-a plăcut. M-am simțit foarte păcălită, ca mulți alții. Am avut un atac de panică. Să glumești despre moarte e foarte grav, a întrecut limita", a spus o altă prietenă, Rosecleia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un brazilian de 60 de ani și-a înscenat moartea, pentru a vedea cine o să vină la înmormântarea lui