Antena Meniu Search
x

Un chinez a aflat după 16 ani că nu e tatăl niciunuia dintre cei 3 copii. Soţia, revoltată când omul a cerut divorţul: "Care este diferența dintre el și un animal?"

Un bărbat din China a trăit o adevărată dramă după ce a aflat că niciunul dintre cei trei copii pe care i-a crescut nu era al său. Bărbatul a divorţat după 16 ani de căsnice, dar soţia nu înţelege ce l-a determinat să ia o asemenea decizie.

de Redactia Observator

la 09.06.2022, 16:48

Un chinez a aflat după 16 ani că nu e tatăl niciunuia dintre cei 3 copii. Soţia, revoltată când omul a cerut divorţul: "Care este diferența dintre el și un animal?"
- zhihu.com

Chen, aşa cum îl prezintă jurnaliştii de la South China Morning Post, spune că serviciul pe care îl avea l-a obligat să fie mereu departe de casă. Chiar şi aşa bărbatul nu şi-a bănuit niciodată soţia de infidelitate mai ales că ţineau legătura zilnic prin apeluri video. Totul s-a schimbat în ultimele luni când soţia sa, Yu, i-a spus să nu o mai sune atât de des. Chen a decis să urmărească telefonul soţiei sale prin GPS şi astfel a văzut că aceasta mergea regulat la un hotel.

După mai multe investigaţii, Chen a aflat că Yu avea o aventură cu un alt bărbat. Omul a decis să-şi ierte soţia pentru această aventură, dar a cerut un test de paternitate pentru fata cea mică. Aşa a aflat că nu el era tatăl fetiţei. Următoarele teste au arătat că de fapt nu era tatăl biologic al niciunuia dintre cei trei copii. După acest episod, Yu a fugit de acasă, iar Chen a cerut ajutorul autorităţilor şi al presei pentru a-şi găsi soţia. Când femeia a fost găsită de poliţie şi readusă acasă, aceasta a avut o reacţie care i-a înfuriat pe toţi cei care au citit povestea în presă.

"Eu nu cred că l-am înșelat. Este cu adevărat importantă paternitatea biologică? Cuplurile care sunt sterile adoptă copii tot timpul. Te rog, încearcă să empatizezi cu mine. Cei trei copii l-au numit „tată” timp de mulți ani, dar acum spune că fiicele sale nu sunt ale lui. Care este diferența dintre el și un animal?", a fost reacţia lui Yu într-un interviu pentru presa chineză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un chinez a aflat după 16 ani că nu e tatăl niciunuia dintre cei 3 copii. Soţia, revoltată când omul a cerut divorţul: "Care este diferența dintre el și un animal?"