Antena Meniu Search
x

Un copil de 5 ani a rămas fără deget după ce şi-a prins mâna în banda rulantă a unei case de marcat. Accident teribil într-un supermarket din Columbia

Un copil de doar 5 ani și-a pierdut degetul după ce se ar fi rămas prins în bandă rulantă a casei de la supermarket. La spital mama băieţelului a aflat că degetul fiului ei nu mai poate fi salvat.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 11:08

Un copil de 5 ani a rămas fără deget după ce şi-a prins mâna în banda rulantă de la casa de marcat
Un copil de 5 ani a rămas fără deget după ce şi-a prins mâna în banda rulantă de la casa de marcat - Shutterstock

Băiatul, pe nume Thiago, aștepta la casă cu părinții săi când se spune că și-a pus mâna pe bandă. În câteva secunde, mâna lui a rămas blocată, lăsându-l cu răni grave la mâna stângă, inclusiv pierderea unuia dintre degete, relatează Mirror.

Cei trei fuseseră la un supermarket de lângă Bogota, Columbia. Vorbind cu presa locală, mama sa a spus: „Nimeni nu ne-a răspuns, asigurătorul nu a vorbit cu noi. A trebuit să-mi ajut fiul, să-l duc la spital pentru că nimeni de aici nu ne-a dat primul ajutor.”

Din cauza gravității rănilor sale, Thiago a trebuit să fie transferat la Spitalul Meissen din capitală, pentru a-i face radiografii și analize. Ea a continuat să spună presei locale: „Am ajuns la spital, ne-au făcut o radiografie. Chirurgul mi-a spus că degetul a trebuit amputat pentru că aparatul l-a tăiat complet. Deja nu poate dormi de durere și spune că nu mai poate ține un creion pentru a scrie.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un copil de 5 ani a rămas fără deget după ce şi-a prins mâna în banda rulantă a unei case de marcat. Accident teribil într-un supermarket din Columbia