Antena Meniu Search
x

Un copilaș de 3 ani din SUA și-a ucis accidental sora, după ce a împușcat-o în cap. S-a jucat cu o armă care a fost lăsată la îndemână, neasigurată

Caz șocant în California. Un copilaș de trei ani și-a omorât accidental sora de doar un an, după ce a pus mâna pe o armă care nu era asigurată și l-a împușcat în cap.

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 21:06

Vezi și

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au constatat că arma, pe care copilașul de 3 ani a pus mâna, a fost lăsată la îndemâmă, fără să fie asigurată în vreun fel.  Copilul de un an a fost transportat de urgență la spital, cu o rană gravă la cap, dar a fost declarat mort la scurt timp după, relatează Mirror.

Și-a ucis fără să vrea surioara de doar un an

Anchetatorii lucrează acum pentru a afla cum s-a produs tragedia, unde erau părinții în acel moment, dar și cum a reușit copilul să ia arma.

Potrivit Nationwide Children's, aproape 1.300 de copii sub 18 ani mor din cauza împușcăturilor în fiecare an. Majoritatea victimelor împușcăturilor neintenționate sunt băieți. De obicei, sunt împușcați de un prieten sau de o rudă, în special de un frate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un copilaș de 3 ani din SUA și-a ucis accidental sora, după ce a împușcat-o în cap. S-a jucat cu o armă care a fost lăsată la îndemână, neasigurată