Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Un criminal în serie, în spital". Asistent medical acuzat de moartea a patru pacienţi. Bărbatul injecta bolnavilor aer în vene, în Texas

Un asistent medical din Texas, Statele Unite este acuzat de moartea a patru pacienţi, după ce i-ar fi ucis intenţionat, injectându-le aer în fluxul sanguin.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.10.2021, 14:00

Asistentul medical William Davis, considerat "un criminal în serie" obişnuia să injecteze pacienţii operaţi pe cord, cu oxigen, ceea ce ducea la formarea unor leziuni ale creierului, pe care doctorii care se ocupau de aceste cayuri nu le mai văzuse până atunci, scrie Daily Star. Bărbatul ar putea primi pedeapsa maximă pentru faptele sale, ceea ce ar duce ]ntr-un final chiar la condamnarea cu moartea. 

Acuzat pentru moartea a patru pacienţi

Procurorul care se ocupă de caz, Chris Gatewood a declarat instanţei că lui Davis îi făcea plăcere să omoare oamenii fiind un "criminal în serie infiltrat în spital". Crimele au fost comise în perioada 2017-2018, iar acum judecătorii au pus cap la cap toate detaliile şi l-au pus sub acuzare pe asistent. Personalul medical a observat în tot acest timp că patru pacienţi aflaţi la recuperare, aproape de ase vindeca au murit subit. John Lafferty, Ronald Clark, Christopher Greenway , și Joseph Kalina sunte cele patru victime ale asistentului acuzat. Mai multe voci susţin că "există un motiv pentru faptele lui Will Davis. Este simplu, îi place să omoare oameni. I-a plăcut să intre în saloanele lor şi să le injecteze aer în vene. 

Pe de altă parte, avocatul bărbatului îi ia apărarea şi spune că nu există niciun motiv care să îl fi împins pe acesta să recurgă la astfel de gesturi. " Soţie, doi copii, care ar fi motivul? Niciunul dintre aceste lucruri nu se adună. Încerca să salveze oameni sau încerca să îi ucidă? Pentru că aici vorbim despre ambele", spune avocatul. Procuratura solicită în tot acest timp pedeapsa cu moartea. În Texas, persoanele găsite vinovate pentru ucidere sunt condamnate pe viaţă la închisoare sau, în cel mai rău caz, li se aplică pedeapsa maximă, fiind ucişi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » "Un criminal în serie, în spital". Asistent medical acuzat de moartea a patru pacienţi. Bărbatul injecta bolnavilor aer în vene, în Texas