Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un producător TV al BBC a ucis un bătrân de 75 de ani, după ce s-au certat într-un bar din UK pe o temă politică: "M-am simțit speriat și l-am împins"

Un producător de televiziune BBC a ucis un profesor de liceu pensionat, împingându-l în stradă, după ce s-au certată pe o temă politică, într-un bar din UK. 

de Redactia Observator

la 14.07.2023 , 14:56

Peter Ormerod era un fost profesor de matematica. El a murit după ce Hywel Williams la împins la pământ
Peter Ormerod era un fost profesor de matematica. El a murit după ce Hywel Williams la împins la pământ - Arhiva familiei / BBC

Producătorul de telenovele Hywel Williams, în vârstă de 40 de ani, l-a împins la pământ pe Peter Ormerod, în vârstă de 75 de ani, după ce cei doi s-au luat la ceartă, în urma unor discuții pe teme politice. Hywel Williams i-a spus victimeli „gras mic”, apoi l-a împins cu brutalitate, lovindu-l cu capul de pământ. Bărbatul a murit patru zile mai târziu la spital din cauza rănilor grave suferite la cap, potrivit The Sun.

Cei doi s-ar fi certat cu privire la independența Galilor, într-un pub din Burry Port, West Wales. Cei doi bărbați „aveau opinii diferite”, dacă Țara Galilor ar trebui să fie independentă de statul britanic. Discuția a devenit una aprinsă și au ieșit afară din bar, pentru a-și rezolva problema. Hywel a spus în instanță că nu a vrut să mai discute despre acel subiect, fapt care l-a înfuriat pe bătrânul de 75 de ani.

„Nu am timp pentru asta, prietene... Nu vreau nimic din toate astea”, i-a spus Hywel lui Peter.

Articolul continuă după reclamă

Hywel a spus că Petera răspuns: „Nu-mi mai vorbi niciodată așa. Cum îndrăznești să-mi vorbești așa?”

Pe acelaşi subiect

Hywel  a spus că ulterior au început să se înjure, apoi l-a împins pe bărbat la pământ, sub formă de autoapărare. El a declarat că nu a vrut să-i facă rău, ci doar să-l îndepărteze.

M-am simțit speriat și l-am împins. Am crezut că se va ridica”, a spus el.

Hywel Williams lucrează ca producător pentru cea mai longevivă telenovelă din Marea Britanie, realizată de BBC. Emisiunea în limba galeză „Pobol Y Cwm - People of the Valley”, este realizată de BBC pentru S4C, Channel Four din Țara Galilor. Funcționează din 1974 și a lansat cariera starului de la Hollywood, Ioan Gruffudd. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Un producător TV al BBC a ucis un bătrân de 75 de ani, după ce s-au certat într-un bar din UK pe o temă politică: "M-am simțit speriat și l-am împins"