Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Abia își începuse viața în țara la care visa". Tânără mămică ucraineancă, ucisă cu brutalitate într-un hotel din Norvegia

Katerina, o tânără ucraineancă în vârstă de 30 de ani, mama unui băiețel mic, a fugit de războiul din țara ei, dar a sfârșit ucisă cu brutalitate, înjunghiată de propriul soț, în țara unde se refugiase la începutul anului. Crima oribilă a avut loc săptămâna trecută, marți după-amiază, într-un hotel din orașul Bergen, în Norvegia. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.07.2023, 13:30

Tânăra mămică a fost atacată sălbatic și ucisă în Magic Hotel Solheimsviken, care găzduiește refugiați ucraineni, iar principalul suspect este chiar soțul ei, Mykhailo, care se află în prezent într-un centru de arest preventiv. Femeia era din Ucraina, dar bărbatul este din Azerbaidjan, iar împreună au un copil de 2 ani. Potrivit tv2.no, cuplul nu locuia la aceeași adresă și nu se știe dacă băiețelul se afla împreună cu mama lui în momentul crimei. 

BA, o altă publicație norvegiană, scrie bărbatul azer în vârstă de 30 de ani se mutase în urmă cu aproximativ o lună, dar își vizita și petrecea mult timp cu fiul lui.

Katerina Kozhoma a fost găsită moartă de personalul hotelului, însă poliția norvegiană a aflat de omor, după ce tânăra a fost dusă la spital cu răni grave, iar medicii nu au reușit să îi salveze viața. Atunci au fost alertate autoritățile. "Spitalul Haukeland ne-a informat că femeia a murit din cauza rănilor, la o oră și jumătate după ce a fost adusă. Nu există nicio dovadă care să indice că, în afară de bărbatul arestat, ar fi fost și alte persoane implicate", a declarat procurorul Are Nygård Bergh, în cadrul unei conferințe de presă.

Katerina va fi înmormântată în Ucraina

Pe acelaşi subiect

Sora tinerei ucise se ocupă acum de aducerea Katerinei acasă, pentru a fi înmormântată. Tot ea va avea grijă de nepoțelul ei de 2 ani. De altfel, tot presa norvegiană dezvăluie că cele două surori au vorbit marți după-amiază. Câteva ore mai târziu, Katerina era moartă.

Anna Kovalevska, prietena Katerinei, spune că a vorbit cu tânăra în urmă cu doar o săptămână, scrie Fakty"Abia își începuse viața în țara la care visa... Cu toții sperăm că justiția îl va pedepsi pe ucigaș pe viață. Dar principalul lucru este că fiul ei este pe mâini sigure și a supraviețuit. Durere de nespus...".

Katerina s-a căsătorit în 2018, a devenit mamă în toamna anului 2020, iar războiul a prins-o la Kiev. În ianuarie 2023, tânăra mamă a plecat în Norvegia împreună cu fiul ei. Au existat zvonuri că ar fi vrut să fugă astfel de soțul ei, din cauza căruia suferea. Dar apoi Mykhailo a ajuns cumva la ea. Bărbatul este acum în arest preventiv, unde va rămâne pentru următoarele patru săptămâni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Abia își începuse viața în țara la care visa". Tânără mămică ucraineancă, ucisă cu brutalitate într-un hotel din Norvegia