Antena Meniu Search
x

Un fan îi lasă întreaga avere lui Neymar, prin testament. Spune că este bolnav și că fotbalistul este omul potrivit: "Nu am cui lăsa lucrurile mele"

Gest inedit al unui fan de al lui Neymar Jr. Bărbatul spune că este bolnav și că a decis să îi lase toată averea fotbalistului, prin testament. El spune că nu vrea ca bunurile lui să ajungă pe mână rudelor cu care nu s-a înțeles de-a lungul vieții și că Neymar este omul perfect căruia să-i lase moștenire tot ceea ce a agonisit, relatează Reuters, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 13:57

Un fan îi lasă întreaga avere lui Neyamar, prin testament. Spune că este bolnav și că fotbalistul este omul potrivit
Un fan îi lasă întreaga avere lui Neyamar, prin testament. Spune că este bolnav și că fotbalistul este omul potrivit - Shutterstock

Fanul anonim a declarat că, dincolo de iubirea pentru echipa naţională şi pentru moştenirea fotbalistică a Braziliei, s-a identificat cu Neymar, ceea ce l-a determinat să îl treacă oficial pe atacantul brazilian în testamentul său.

"Îmi place Neymar, mă identific foarte mult cu el. Sufăr şi eu de defăimare, sunt şi foarte familist, iar relaţia cu tatăl său îmi aminteşte foarte mult de relaţia mea cu tatăl meu, care a decedat", a declarat el într-un interviu acordat presei locale Metropoles.

Nu vrea ca averea lui să ajungă pe mâinlile rudelor cu care nu se înțelege

"Nu am o stare de sănătate foarte bună şi, din această cauză, am văzut cu adevărat că nu am cui să las lucrurile mele... Nu aş vrea ca guvernul sau rudele cu care nu mă înţeleg să îmi ia lucrurile".

Pe acelaşi subiect

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a adăugat că a mai încercat, fără succes, să îi dea bunurile sale internaţionalului brazilian, dar testamentul a fost o modalitate legală de a face acest lucru, iar documentul a fost semnat de un birou notarial din Porto Alegre.

Neymar, legitimat la Paris St Germain, este unul dintre sportivii cel mai bine plătiţi din lume, cu venituri estimate la 85 de milioane de dolari pentru 2023, potrivit Forbes.

"Ştiu că, mai presus de toate, nu este lacom, ceva cam rar în zilele noastre", a spus fanul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un fan îi lasă întreaga avere lui Neymar, prin testament. Spune că este bolnav și că fotbalistul este omul potrivit: "Nu am cui lăsa lucrurile mele"