Antena Meniu Search
x

Video Messi scrie istorie. Cel mai bun marcator al Argentinei a depăşit borna de 100 de goluri pentru națională : "Are o valoare specială"

Lionel Messi a înscris trei goluri în meciul amical câştigat de Argentina, marţi, scor 7-0, în faţa naţionalei din Curacao. Starul echipei PSG a depăşit astfel pragul de 100 de goluri marcate pentru reprezentativa ţării sale.

de Redactia Observator

la 29.03.2023, 09:42

Messi scrie istorie pentru Argentina
Messi scrie istorie pentru Argentina - Profimedia

Cel mai bun marcator al Argentinei a ajuns la borna de 100 de goluri pentru națională când a deschis scorul după 20 de minute, din pasa lui Giovani Lo Celso, care l-a servit în centrul careului pentru a înscrie cu un șut pe jos. "Nu vom înceta niciodată să sărbătorim și cred că este corect și meritat", a declarat presei selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, citat de Reuters"Sper că vor fi mai multe (goluri ale lui Messi), merită toate laudele și este bine că aceste goluri au fost pe teren argentinian, asta are și o valoare specială".

Messi, peste 100 de goluri înscrise pentru Argentina

Nicolas Gonzalez a dublat avantajul gazdelor la scurt timp după aceea cu o lovitură de cap pe lângă portarul din Curacao, Eloy Room, înainte ca Messi să marcheze cel de-al doilea gol cu un șut cu efect, în minutul 33.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Messi l-a servit apoi pe Enzo Fernandez pentru a înscrie al patrulea gol al Argentinei două minute mai târziu, iar jucătorul de 35 de ani și-a completat hat-trick-ul în minutul 37 cu o finalizare simplă după o altă pasă a lui Lo Celso, relatează Mediafax.

Angel Di Maria, venit de pe bancă, a majorat scorul la 6-0 din penalty în minutul 78, iar Gonzalo Montiel, care a marcat ultimul penalty al Argentinei, pentru a învinge Franța, în finala Cupei Mondiale, a pecetluit scorul la trei minute înainte de final.

Lionel Messi a primit mingea cu care a marcat golul cu numărul 100 şi o plachetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Messi scrie istorie. Cel mai bun marcator al Argentinei a depăşit borna de 100 de goluri pentru națională : "Are o valoare specială"