Antena Meniu Search
x

Foto Un fermier chinez creștea 7 viței în apartament, pe balcon. S-a mutat de la țară la oraș: "Vacile nu s-au gândit niciodată că vor locui la bloc"

N-a vrut să renunțe la munca de fermier nici după ce s-a mutat la oraș. Un bărbat din China a încercat să crească vaci pe balconul apartamentului său, situat la etajul cinci al imobilului, după ce s-a mutat la oraș. Imaginile cu animalele care "locuiesc" pe balcon au ajuns virale pe internet, utilizatorii amuzându-se copios pe seama acestora. Din păcate pentru fermier, planul lui nu a rezistat foarte mult, iar animalele au fost luate de autorități la numai o zi după ce "s-au mutat la oraș", transmite EFE.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 15:17

Un fermier chinez creștea 7 viței în apartament, pe balcon. S-a mutat la oraș de la țară la oraș
Un fermier chinez creștea 7 viței în apartament, pe balcon. S-a mutat la oraș de la țară la oraș - Douyin

Imaginile, difuzate prin intermediul platformei video Douyin - versiunea chineză a TikTok - arată şapte viţei între 10 şi 20 de kilograme în balconul apartamentului situat într-un bloc din provincia Sichuan (centru). Totuşi, planurile proprietarului de vite de a creşte animalele pe termen lung în acel loc nu s-au concretizat, din moment ce bărbatul nu a reuşit să ţină animalele în acel loc mai mult de o zi, a relatat miercuri ziarul South China Morning Post, din Hong Kong, potrivit Agerpres.

Oamenii s-au amuzat copios pe imaginile care au ajuns virale pe internet

Viţeii au fost "evacuaţi" în data de 14 iulie după ce colocatarii s-au plâns administratorilor clădirii de mirosul pe care îl emanau şi de mugete. Totuşi, se pare că fermierul urban nu se dă încă bătut, căci, potrivit Fengmian News, din momentul evacuării bovinelor, bărbatul duce o adevărată luptă cu administratorii menţionaţi mai sus şi a încercat să readucă viţeii în apartament.

Povestea a atras atenţia internauţilor chinezi, care au reacţionat în general cu umor şi chiar cu o oarecare înţelegere faţă de greutăţile cu care se confruntă persoanele sosite din zonele rurale în a se adapta la viaţa oraşului şi a-şi schimba obiceiurile.

"Sunt sigur că vitele omului nu s-au gândit niciodată că vor locui într-o zi la bloc", a glumit un utilizator, în timp ce altul a remarcat cu umor că "cel puţin situaţia arată că respectiva construcţie este de bună calitate". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un fermier chinez creștea 7 viței în apartament, pe balcon. S-a mutat de la țară la oraș: "Vacile nu s-au gândit niciodată că vor locui la bloc"