Antena Meniu Search
x

Un grec abuza persoane cu dizabilităţi fizice şi mentale şi distribuia clipurile pe YouTube. Urmăritorii săi plăteau dacă voiau "torturi speciale"

Un grec în vârstă de 35 de ani făcea bani pe YouTube abuzând fizic şi verbal, uneori şi sexual, persoane cu dizabilităţi şi minori. Poliţia elenă l-a arestat chiar în timp ce voia să difuzeze un nou material abuziv.

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 09:06

Un grec abuza persoane cu dizabilităţi fizice şi mentale şi distribuia clipurile pe YouTube. Urmăritorii săi plăteau dacă voiau "torturi speciale"
- Profimedia - imagine ilustrativă

Potrivit ekathimerini.com, bărbatul distribuia materialele pe canalele sale de YouTube, iar cei care îl urmăreau plăteau 200 de euro pentru a viziona live cum sunt abuzate alte persoane. Mai mult, urmăritorii săi puteau plăti în plus dacă cereau "torturi speciale" pentru victime.

Bărbatul neagă toate acuzaţiile

În unul din clipuri, grecul în vârstă de 35 de ani pare să forţeze fete minore să consume alcool, apoi le abuzează sexual. Victimele acestuia erau persoane cu dizabilităţi fizice sau mentale. Poliţia l-a arestat chiar în casa sa, în timp ce se pregătea să distribuie un alt clip cu abuzuri.

Bărbatul neagă toate acuzaţiile care i se aduce şi spune că toate videoclipurile au fost realizate cu acordul persoanelor implicate. De asemenea, el mai mai precizat că a fost extrem de atent atunci când a avut de-a face cu persoane cu dizabilităţi mentale. Bărbatul urmează să fie prezentat acum în faţa instanţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un grec abuza persoane cu dizabilităţi fizice şi mentale şi distribuia clipurile pe YouTube. Urmăritorii săi plăteau dacă voiau "torturi speciale"