Antena Meniu Search
x

Un hoţ a furat crosele de golf şi i-a lăsat proprietarei un bilet prin care îşi cere scuze: "Ale tale erau mult mai bune decât ale mele"

O femeie revoltată a descoperit că un hoț i-a furat crosele de golf și le-a înlocuit cu altele mai vechi, apoi i-a lăsat un bilet în care explica de ce a făcut acest lucru.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 15:56

Un hoţ a furat crosele de golf şi i-a lăsat proprietarei un bilet prin care îşi cere scuze
Un hoţ a furat crosele de golf şi i-a lăsat proprietarei un bilet prin care îşi cere scuze - Profimedia

Crosele de golf i-au fost furate într-o noapte din duba ei, iar femeia a constatat furioasă că în locul acestora a fost pus un alt set de crose, mult mai slab calitativ. Alături de crosele vech,i însă, femeia a găsit și un bilețel pe care erau înșisare mai multe scuze ale bărbatului și care justificau gestul acestuia, relatează Mirror.

Hoțul i-a lăsat un bilet cu scuze

Pentru proprietarului camionetei Toyota. Îmi pare rău că ți-am furat crosele de golf. Ale tale erau mult mai bune decât ale mele și aveai și un set complet. Ca să ai niște crose cu care să te joci, îți las crosele mele. de folosit. Modul în care joc ar trebui să se îmbunătățească acum. Încă o dată, mulțumesc", sunt cuvintele lăsate de hoț pe o hârtie.

Socata de bilet, ea și-a intrebat vecinii daca au observat pe cineva în cartierul lor in timpul nopții. Vecinul nu a văzut nimic, dar a împărtășit ceea ce s-a întâmplat pe rețelele de socializare în încercarea de a-i avertiza pe alții.

Bărbatul a spus pe Reddit: „O vecină de-a mea s-a trezit și a găsit acest bilet pe duba ei a doua zi după ce a fost spartă.

După ce a decis să posteze întâmplările pe rețelele de socializare, comentariile utilizatorilor nu au încetat să apară. Un utilizator a glumit: „Huh. Cavaleria nu a murit până la urmă”. Un altula spus: „Genial. Este ca și cum ai turna puțină ciocolată pe rană”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un hoţ a furat crosele de golf şi i-a lăsat proprietarei un bilet prin care îşi cere scuze: "Ale tale erau mult mai bune decât ale mele"