Antena Meniu Search
x

Un influencer faimos a murit înecat, după ce a leșinat în timp ce înota, în Brazilia: "Nu mi-am pierdut doar un frate, mi-am pierdut o parte din suflet"

Un influencer faimos de pe TikTok a murit după ce s-a înecat la o petrecere cu prietenii și familia, în Brazilia. Potrivit primelor date din anchetă, tânărul de 20 de ani ar fi leșinat în apă, în timp ce înota.

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 10:14

Un influencer faimos a murit înecat, după ce a leșinat în timp ce înota, în Brazilia
Un influencer faimos a murit înecat, după ce a leșinat în timp ce înota, în Brazilia - Capturi TikTok / ogabrielnettoo

Gabriel Netto, în vârstă de 20 de ani, era la o petrecere cu familia și prietenii în Juiz de Fora, Brazilia, când a fost scos inconștient din apă, după ce a mers să înoate.  Prietenii lui au reușit să-l găsească după 40 de minute, timp în care aceștia l-au căutat cu disperare. Din păcate, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru el și a fost declarat mort la fața locului. Nu este clar încă ce l-a făcut pe Gabriel să leșine în apă, potrivit The Sun.

Gabriel a murit la doar 20 de ani

Sora lui, Aline, l-a descris drept „prietenul și sfătuitorul eiîntr-un omagiu emoționant. 

Astăzi, nu mi-am pierdut doar un frate, mi-am pierdut o parte din suflet. O mare parte din mine a plecat cu tine, am fost cu tine până în ultimul minut al vieții tale. Tu ai fost și vei fi mereu Gabriel nostru. Aceasta este cea mai mare durere pe care am trăit-o vreodată în viața mea. Să-mi pierd fratele înseamnă să pierd o parte din viața mea, înseamnă să văd fericirea dispărând, bucuria de a exista”,a spus Aline.

Gabriel avea 1,7 milioane de urmăritori pe TikTok, unde posta foarte multe momente din viața sa și era reconoscut pentru farsele pe care i le făcea mamei sale. 

Cu tine nu a existat niciodată un moment rău. Nu voi uita niciodată ultimul zâmbet pe care mi l-ai dat înainte să se întâmple totul și nu voi uita niciodată acei 20 de ani în care am trăit cu tine. Odihnește-te în pace, frate, și păzește-mă dacă poți. Voi fi aici, plângând și rugându-mă pentru tine, onorând relația noastră, precum și numele tău și moștenirea infinită de iubire și prietenie. Te iubesc pentru totdeauna", a adăugat în omagiul dureros, sora lui Gabriel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un influencer faimos a murit înecat, după ce a leșinat în timp ce înota, în Brazilia: "Nu mi-am pierdut doar un frate, mi-am pierdut o parte din suflet"