Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un italian, condamnat la 22 de ani după ce o omorât-o pe moldoveanca ce avea grijă de mama lui. Ce i-a stârnit furia

Un bărbat de 54 de ani din Italia a primit 22 de ani de închisoare după ce a ucis-o pe badanta care avea grijă de mama lui. Potrivit anchetatorilor, crima a fost una "oribilă".

de Redactia Observator

la 08.06.2024 , 15:34

Un italian, condamnat la 22 de ani după ce o omorât-o pe moldoveanca ce avea grijă de mama lui. Ce i-a stârnit furia - corriere.it

Conform Corriere della Sera, Gerardo Cappetta a ucis-o pe Snejana Bunacalea, o femeie în vârstă de 43 de ani originară din Republica Moldova. "Vina" femeii a fost că nu a dorit să aibă o relaţie şi să se căsătorească cu el.

Crimă din gelozie

Crima a avut loc pe 5 martie 2020, într-o casă din provincia Salerno. Femeia a fost găsită moartă în baie. Iniţial, poliţia italiană a crezut că femeia a murit din pricina unei crize de epilepsie, afecţiune de care suferea, dar cercetările au scos la iveală faptul că n-a fost vorba despre un accident, ci despre o crimă.

Articolul continuă după reclamă

Mergând pe firul poveştii, anchetatorii italieni au aflat că în ziua în care a fost comisă fapta, Snejana Bunacalea fusese la întâlnire cu un alt bărbat. Atunci când a aflat, Cappetta a avut o criză de gelozie, a intrat peste ea în baie şi a lovit-o cu capul de marginea căzii până a lăsat-o inconştientă. Femeia a murit ulterior înecată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Mapamond » Un italian, condamnat la 22 de ani după ce o omorât-o pe moldoveanca ce avea grijă de mama lui. Ce i-a stârnit furia