Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un microbuz cu români, implicat într-un accident rutier grav în Austria. Şoferul ar fi aţipit la volan şi a intrat sub remorca unui camion

Un nou accident grav în care au fost implicaţi români a avut loc de data asta în Austria. Într-o clipă de neatenţie, un şofer român a pierdut controlul volanului microbuzului pe care îl conducea şi a intrat sub remorca unui camion care circula în faţa sa. Se crede că bărbatul a adormit la volan, moment în care s-a produs coliziunea.

de Monica Palade

la 12.07.2022, 15:08

Incidentul a avut loc duminică noaptea spre luni, pe autostrada A1 (Westautobahn) din Austria, în apropierea orașului St. Valentin, informează nachrichten.at.

Şoferul ar fi aţipit la volan

În vehiculul de transport se aflau şase persoane. În urma coliziunii, şoferul şi un pasager au suferit răni grave, ambii rămânând prinşi între fiarele microbuzului până la sosirea echipajelor de salvare. În plus, o româncă de 51 de ani și o femeie de naţionalitate maghiară de 53 de ani au fost rănite uşor şi transportate la spitalul din Linz pentru investigaţii suplimentare.

În urma impactului, partea frontală a microbuzului a intrat sub remorcă și a fost grav avariată. Din cauza accidentului, traficul de pe A1 în direcția Viena a fost blocat o scurtă perioadă de timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un microbuz cu români, implicat într-un accident rutier grav în Austria. Şoferul ar fi aţipit la volan şi a intrat sub remorca unui camion