Antena Meniu Search
x

Un prezentator de radio a murit la doar 55 de ani, chiar în timp ce era în direct. Tim Gough ar fi suferit un infarct

A murit în timp ce își făcea meseria. Un prezentator de radio a murit la doar 55 de ani, chiar în timp ce era în direct la un post local din Suffolk, Anglia, luni dimineața.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 18:47

Un prezentator de radio a murit la doar 55 de ani, chiar în timp ce era în direct. Tim Gough ar fi suferit un infarct

Tim Gough își prezenta emisiunea pentru postul GenX Radio Suffolk, când muzica s-a întrerupt brusc la jumătatea unei melodii. Câteva minute mai târziu, programul a fost reluat, dar Tim Gough, care vorbise cu câteva clipe mai devreme, nu s-a mai întors la microfon. Mai târziu, postul a confirmat că a murit din cauza unui infarct.

A murit în direct

„Trebuie să vă informăm cu cea mai mare durere că dragul nostru prieten și gazda matinalului, Tim Gough, a murit în această dimineață în timp ce își prezenta programul. Dragostea noastră merge către familia lui, fiul, sora, fratele și mama lui. Tim făcea ceea ce îi plăcea. Avea 55 de ani”, a scris postul de radio pe pagina sa de Facebook.

„Cariera sa la radio s-a întins peste un sfert de secol și a început la Radio Orwell în 1986. A continuat să prezinte emisiuni matinale la Saxon Radio și SGR-FM, precum și la Smooth Radio și la diferite alte posturi de radio din East Midland”, a declarat James Hazell, directorul GenX Radio Suffolk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un prezentator de radio a murit la doar 55 de ani, chiar în timp ce era în direct. Tim Gough ar fi suferit un infarct