Antena Meniu Search
x

Video Un primar din Mexic a luat de nevastă un crocodil și îl alintă "fata mea prințesă". Imagini de la nuntă

Victor Hugo Sosa, un primar din Mexic care a luat de nevastă un crocodil, declară mândru: "Accept responsabilitatea pentru că ne iubim unul pe altul. Asta e cel mai important. Nu poți avea căsnicie fără iubire... Cedez căsătoriei cu fata prințesă". 

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 12:25

Primarul din Mexic s-a căsătorit cu aligatorul femelă, Alicia Adriana, într-o ceremonie tradițională despre care se crede că aduce noroc poporului. Primarul, care îi spune crocodilului "fata prințesă", după tradiția locală, se laudă cu dragostea pe care și-o poartă unul altuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii au aplaudat și au dansat la evenimentul organizat în San Pedro Huamelula, oraș al indigenilor Chontal din statul Oaxaca, din sudul Mexicului.

Primarul din Mexic, surprins când sărută crocodilul pe cap

Mariajul dintre un bărbat și un crocodil a devenit o tradiție în zonă în ultimii 230 de ani și comemorează pacea dintre indigenii Chintal și cei Huave. Primarul, reprezentând regele Chontal, s-a însurat cu reptila ce simbolizează o prințesă Huave, într-un gest de uniune a celor două popoare.

Înainte de ceremonie, animalul a fost plimbat din casă în casă pentru ca localnicii să îl atingă și să danseze cu el. A purtat o fustă verde, o tunică colorată brodată manual și o "coafură" din panglici și paiete. Crocodulul a avut și botniță, astfel încât să nu existe incidente înainte de căsătorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un primar din Mexic a luat de nevastă un crocodil și îl alintă "fata mea prințesă". Imagini de la nuntă