Antena Meniu Search
x

Un profesor a fost răpit şi forţat, cu arma la cap, să se însoare cu fiica unuia dintre răpitori, în India

Un profesor în vârstă de 23 de ani din statul indian Bihar, a fost răpit la sfârşitul lunii noiembrie şi forţt să se căsătorească cu fiica unuia dintre răpitori, scrie NDTV. În cele din urmă, tânărul a fost salvat de poliţişti, potrivit India Times

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 11:28

Un profesor a fost răpit şi forţat, cu arma la cap, să se însoare cu fiica unuia dintre răpitori, în India
Un profesor a fost răpit şi forţat, cu arma la cap, să se însoare cu fiica unuia dintre răpitori, în India - Poliţie

Gauram Kumar Rai, în vârstă de 23 de ani, a fost răpit pe 29 noiembrie şi forţat, cu arma la cap, să se însoare cu fiica unuia dintre răpitori. Poliţia a intervenit la timp, iar tânărul a fost salvat. 

Bărbatul promovase recent examenul Comisiei de serviciu public din Bihar (BPSC) și a fost trimis să predea într-o școală gimnazială din satul Repura. Pe 29 noiembrie, în jurul prânzului, acesta a fost răpit de patru indivizi şi dus într-o locaţie necunoscută. 

Acolo, cu arma la cap, tânărul a fost obligat să se căsătorească cu Chandni Kumari, fiica lui Rajesh Rai, patronul unui atelier de cărămidă. Când Kumar a opus rezistenţă, răpitorii şi-au pierdut cumpătul şi l-au bătut cu bestialitate. 

Cum a fost salvat

Oamenii legii au intrat pe fir, după ce bunicul victimei a depus, a doua zi, o plângere la secţia de poliţie din Patepur.

În semn de protest, familia tânărului răpit a ieşit în stradă şi a blocat autostrada Mahua Tajpur, timp de peste 12 ore. Din fericire, imediat după ce reclamaţia a fost făcută, oamenii legii au reuşit să-l salveze pe bărbat. 

Tânărul în vârstă de 23 de ani este cea mai recentă victimă a "pakadwa vivah", o practică ilegală răspândită în mai multe părți ale statului indian Bihar, unde bărbații tineri și angajați sunt răpiți și forțați să se căsătorească cu femei ale căror familii nu își permit să plătească zestre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un profesor a fost răpit şi forţat, cu arma la cap, să se însoare cu fiica unuia dintre răpitori, în India