Antena Meniu Search
x

Un român a murit chiar în faţa soţiei, după ce a fost lovit în plin de o maşină pe o autostradă din Germania

Sfârşit tragic pentru un român aflat în tranzit în Germania. Bărbatul de 36 de ani, care traversa o autostradă pe jos, a fost lovit în plin de un autoturism. Pe partea cealaltă îl aştepta soţia, în maşină. Femeia a fost martoră la incident.

de Monica Palade

la 18.03.2022, 10:32

Accidentul a avut loc pe A3, lângă localitatea Rohrbrunn, puţin după ora 19.00, în apropierea stației de service Spessart. Românul a încercat să traverseze strada şi să se îndrepte spre autoturismul unde se afla soţia sa. Iniţial a fost evitat de unul dintre participanţii la trafic. A fost izbit în plin, însă, de un alt şofer, care conducea un Volvo.

A murit sub ochii soţiei

Conducătorul auto nu a mai putut să oprească la timp, l-a lovit pe pieton şi l-a aruncat în aer câţiva metri. Românul s-a prăbuşit la pământ. În ciuda eforturilor medicilor sosiţi imediat la faţa locului pentru el nu s-a mai putut face nimic, scrie main-echo.de.

Banda de autostradă a fost complet închisă timp de câteva ore pentru a se putea face cercetări la faţa locului. La volanul lui Volvo, care se îndrepta spre sud, se afla un bărbat de 50 de ani din cartierul Traunstein. Acesta a scăpat teafăr în urma impactului.

Soţia bărbatului a avut nevoie de îngrijiri, după ce şi-a văzut partenerul de viaţă murind în faţa ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » Un român a murit chiar în faţa soţiei, după ce a fost lovit în plin de o maşină pe o autostradă din Germania