Antena Meniu Search
x

Un român de 21 de ani, ucis de iubitul mamei sale, în Spania. Bărbatul i-a reproşat tonul

Sfârşit tragic pentru un tânăr român de 21 de ani, care a murit după ce a fost înjunghiat de iubitul spaniol al mamei sale.

de Monica Palade

la 06.09.2021, 08:11

Un român de 21 de ani, ucis de iubitul mamei sale, în Spania - Google Maps/Shutterstock

Tragedia a avut loc, sâmbătă, după ora 22:10, în Cartagena, Murcia, când bărbatul de 41 de ani a intervenit între cearta izbucnită între băiat şi mama sa, în vârstă de 38 de ani. Se pare că partenerul femeii i-a reproșat tânărului tonul vocii pe care îl folosea cu mama sa.

A murit după o ceartă cu mama sa

A fost scânteia care a declanşat o ceartă puternică între cei doi şi care s-a încheiat cu moartea românului, după ce bărbatul l-a înjunghiat cu un cuţit în gât. Tânărul a sângerat până la moarte, informează heraldo.es. 

Vecinii de pe strada Virgen del Romero au sunat de mai multe ori la poliţie spunând că în casa alăturată se întâmplă ceva grav. Ulterior, aceştia au sunat şi ca să ceară ajutor pentru român. La fața locului au fost mobilizate patrule ale Poliției Locale din Cartagena, care au solicitat asistență medicală pentru tânăr, dar și pentru mama sa.  La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, dar nu au putut să îi salveze pe băiat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un român de 21 de ani, ucis de iubitul mamei sale, în Spania. Bărbatul i-a reproşat tonul