Antena Meniu Search
x

Foto Un român de 28 de ani din Germania a murit călcat de tren chiar în faţa fratelui său. Bărbatul a fost consiliat de psiholog la locul tragediei

Sfârşit tragic pentru un român de doar 28 de ani. Bărbatul, care lucra la tăierea copacilor împreună cu fratele său şi un alt coleg, a murit sub ochii celor doi, după ce a fost călcat de tren.

de Monica Palade

la 15.06.2023, 13:01

Accidentul feroviar a avut loc pe calea ferată dintre localitățile Hamma și Himmelpforten, landul Saxonia Inferioară din Germania, miercuri dimineaţa. Şocul este cu atât mai mare cu cât fratele a fost martor la moartea tânărului, scrie Kreiszeitung Wochenblatt.

Trupul găsit la 100 de metri în urma trenului

Din primele informaţii, românul nu a reuşit să sară în timp util şi a fost lovit în plin de un tren care se îndrepta către Cuxhaven. Mecanicul de locomotivă a aplicat imediat frâna de urgență. Tânărul nu a avut nicio şansă. Trupul său a fost găsit la aproximativ 100 de metri în urma trenului, pe șine. Echipele de salvare intervenite la fața locului nu au putut face nimic pentru a-l ajuta.

Cei doi români care au fost martori la tragedie au avut nevoie de îngrijiri din cauza şocului suferit. Alte servicii de urgenţă s-au asigurat că mecanicul și cei aproximativ 60 de pasageri ai trenului nu au suferit răni. Calea ferată a fost imediat închisă în ambele direcții după accident.

Poliția Federală și poliția locală au început investigațiile pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un român de 28 de ani din Germania a murit călcat de tren chiar în faţa fratelui său. Bărbatul a fost consiliat de psiholog la locul tragediei