Antena Meniu Search
x

Un român de 45 de ani a fost înjunghiat mortal de vecina sa nemțoaică, intr-un cartier din Munchen

Un român în vârstă de 45 de ani a fost înjunghiat mortal de o femeie de 27 de ani, de origine germană, în Munchen, potrivit publicației Bild.

de Redactia Observator

la 23.04.2022, 18:06

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

O femeie plină de sânge și cu un cuțit în mână a fost observată ieșind în fugă din clădirea de locuințe de pe strada Sendlinger. Martorii au alertat forțele de ordine care au sosit imediat la fața locului. 

Perimetrul a fost izolat, iar femeia le-a spus oamenilor legii că a fost atacată de un vecin și s-a apărat de el, reușind să-i ia cuțitul din mână și să-l înjunghie. 

Românul a fost găsit pe casa scării, într-o baltă de sânge. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat, însă medicii nu l-au mai putut salva. Rănile suferite au fost incompatibile cu viața. Femeia, care avea doar câteva răni superficiale la brațe, a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost necesară internarea. 

Anchetatorii spun că cei doi erau vecini, locuiau în aceeași clădire, dar la etaje diferite.  Femeia a fost inițial reținută și dusă la audieri, însă a fost eliberată după câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un român de 45 de ani a fost înjunghiat mortal de vecina sa nemțoaică, intr-un cartier din Munchen