Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român din Germania căutat de 9 ani, arestat când încerca să fugă în Cehia. Furase șampanie dintr-un magazin în 2014

Un român care era căutat de nouă ani a fost arestat luni dimineață de poliția germană, pe A6, în Waidhaus.

de Redactia Observator

la 15.08.2024 , 11:39

Un român din Germania căutat de 9 ani, arestat când încerca să fugă în Cehia. Furase șampanie dintr-un magazin în 2014 Un român din Germania căutat de 9 ani, arestat când încerca să fugă în Cehia. Furase șampanie dintr-un magazin în 2014 - Profimedia

Românul de 48 de ani fusese condamnat în 2015 de către Tribunalul München să plătească o amendă de 1.400 de euro după ce a furat mai multe  sticle de șampanie și whisky de calitate superioară dintr-un supermarket din München, în februarie 2014, potrivit Bild.

Era căutat de 9 ani pentru că a furat șampanie dintr-un magazin

Bărbatul era liber să plece imediat ce plătea amenda și pagubele, însă acesta a fugit.  Parchetul din München a emis, așadar, un mandat de arestare pentru bărbat.

Articolul continuă după reclamă

Unitatea de Control al Traficului (KEV) Waidhaus l-a oprit pe român pe A6 cu puțin timp înainte de a pleca în Cehia și l-a predat Inspectoratului Federal de Poliție Waidhaus. După ce și-a achitat datoriile legale restante, a reușit să evite o pedeapsă cu închisoarea și să-și continue călătoria.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Un român din Germania căutat de 9 ani, arestat când încerca să fugă în Cehia. Furase șampanie dintr-un magazin în 2014