Antena Meniu Search
x

Un român din Italia a rupt cu dinţii o bucată din nasul partenerei, după ce femeia s-a iubit cu fiul vitreg. Bărbatul, condamnat la 4 ani de închisoare

Gest şocant din cauza unei crize de gelozie. Un român, în vârstă de 40 de ani, rezident în Favara, provincia italiană Agrigento din Sicilia, a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru că a rupt cu dinții o bucată din nasul partenerei sale.

de Redactia Observator

la 27.05.2023, 16:12

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Atacul feroce a început după ce bărbatul a surprins-o pe partenera lui, tot româncă, într-un moment de intimitate cu fiul ei vitreg. Mușcătura i-a cauzat acesteia o cicatrice permanentă pe față, având nevoie, de asemenea, de câteva zile de spitalizare.

Pedeapsa pentru acest tip de infracțiuni variază de la 8 până la 14 ani de închisoare. Avocatul inculpatului a reușit să obțină în schimb recunoașterea circumstanțelor atenuante generale în acest caz, potrivit Agrigento Notizie.

Procesul s-a încheiat în cele din urmă cu condamnarea la patru ani de închisoare a agresorului, oamenii legii subliniind gravitatea faptei. La acest moment, nu se ştiu detalii suplimentare despre starea femeii, dar aceasta a fost externată şi este în afara oricărui pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un român din Italia a rupt cu dinţii o bucată din nasul partenerei, după ce femeia s-a iubit cu fiul vitreg. Bărbatul, condamnat la 4 ani de închisoare