Antena Meniu Search
x

Un român din Italia, găsit mort la cinci zile după ce a fost dat dispărut. Gigi se afla la doar câţiva paşi de locul unde muncea

Dat dispărut de cinci zile de partenera sa de viaţă, Gigi, un român stabilit în Italia, a fost găsit mort la doar câţiva paşi de locul unde lucra la negru.

de Monica Palade

la 22.09.2021, 13:21

Un român din Italia, găsit mort la cinci zile după ce a fost dat dispărut. Gigi se alfa la doar câţiva paşi de locul unde muncea

Bărbatul muncea pe un şantier de construcții din Roma, în zona Giardinetti (Torrenova). Omul a fost găsit mort într-o grădină alăturată, când, disperată, iubita sa a cerut ajutorul autorităţilor. Ultima veste de la Gigi pe care a primit-o femeia a fost pe 10 septembrie, când bărbatul se afla încă la locul de muncă şi au vorbit la telefon.

"L-am sunat și i-am urat poftă bună pentru prânz, iar el mi-a spus că încă nu luase pauza de masă, că mai aveau ceva de lucru. M-a întrebat ce fac, i-am răspuns că am terminat lucrul și că mă întorceam acasă. Au fost ultimele cuvinte pe care le-am schimbat cu Gigi și acasă nu s-a mai întors niciodată”, a povestit Jana la postul de televiziune Romit TV, citat de stiridiaspora.ro.

Nu a mai ajuns acasă

Seara, Gigi nu a mai ajuns acasă. Jana l-a sunat întruna, fără ca cineva să mai răspundă la telefon, iar la un moment dat, acesta nu mai suna, cel mai probabil se descărcase bateria. Luni, femeia l-a sunat pe patron, iar acesta i-a spus că Gigi plecase de la lucru vineri, ca de obicei, la ora 16:00. În seara zilei de marți, la 4 zile de la dispariție, femeia a fost sunată de un coleg al muncitorului român. "Mi-a zis să merg la carabinieri și să le cer să meargă împreună cu mine la șantier, să-l caut acolo pe Gigi, nu în altă parte".

Abia după încă o zi, românul a fost găsit în grădina de lângă şantier. Din primele informaţii, Gigi ar fi murit în urma unui atac de cord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un român din Italia, găsit mort la cinci zile după ce a fost dat dispărut. Gigi se afla la doar câţiva paşi de locul unde muncea