Antena Meniu Search
x

Viaţa unei femei atacate şi îngropată de vie de către fostul soţ, salvată de smartwatch-ul pe care îl avea la mână

O femeie din Washington a fost înjunghiată, legată cu bandă adezivă și îngropată într-un mormânt superficial într-o pădure chiar de soţul ei. Din fericire, după cum transmite Daily Mail. Young Sook An, o femeie de 42 de ani dintr-o suburbie a capitalei SUA a fost răpită de soţul de care divorţa şi cu care se afla în mijlocul unei dispute despre bani. Acesta i-a spus că preferă să îi ia viaţa decât să-i cedeze economiile sale pentru pensionare.

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 16:16

Viaţa unei femei atacate şi îngropată de vie de către fostul soţ, salvată de smartwatch-ul pe care îl avea la mână - Shutterstock

Chae Kyong An, în vârstă de 53 de ani și-a atacat soția în casa în care obișnuia să locuiască cu ea. Ulterior a lovit-o și a folosit banda adezivă pentru a o imobiliza. Şansa ei a fost faptul că avea la mână un smartwatch pe care a putut să îl folosească pentru a trimite un mesaj prin care cere ajutor fiicei şi celei mai bune prietene, dar şi serviciilor de urgenţă, asta înainte ca fostul soţ să-i distrugă dispozitivul.

Imaginile de supraveghere din casa unui vecin arată momentul în care maşina fostului soţ se opreşte lângă casa femeii şi cum ceva timp mai târziu pleacă grăbit. Ulterior, a ajuns într-o pădure, acolo unde a înjunghiat-o şi a îngropat-o într-un mormânt superficial.

Sook le-a explicat autorităților care se străduiau să respire în timp ce se afla în mormânt și a reușind să oprească pământul să îi intre în gură mişcându-se în continuu. După câteva ore de chin, femeia a reuşit să se elibereze şi a alergat prin pădure până a găsit o casă. În cele din urmă, autorităţile au găsit-o pe femeie şi după o serie de investigaţii l-au arestat şi pe fostul ei soţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
sua
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Mapamond » Viaţa unei femei atacate şi îngropată de vie de către fostul soţ, salvată de smartwatch-ul pe care îl avea la mână