Antena Meniu Search
x

Foto Un român a lăsat fără curent un întreg cartier din Italia. Bărbatul a doborât un stâlp de electricitate, după ce s-a izbit cu maşina în el

Un român neatent s-a izbit cu putere cu maşina într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, pe care l-a doborât pe jos, într-un cartier din Italia. Clădirile din cartier au rămas fără curent câteva ore, iar pe drum s-au creat cozi infernale de maşini până la mutarea stâlpului.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 15:39

Un șofer român neatent a ajuns să iasă în afara șoselei lovindu-se de un stâlp de electricitate din beton pe care l-a doborât pe şosea. Incidentul care s-a petrecut la scurt timp după ora 16, în orașul Castelli Romani, într-o porțiune foarte aglomerată cu mașini, autobuze, motociclete, bicicliști, pietoni și alte mijloace. Din fericire, stâlpul greu de beton care susținea linia electrică a sutelor de locuințe nu a lovit pe nimeni, iar șoferul unui Opel Astra, un cetățean român în vârstă de 40 de ani a suferit o rană uşoară la cap, relatează Il Messagero.

Mai multe clădiri au rămas fără curent pentru câteva ore

La fața locului au ajuns în câteva minute două patrule ale poliției locale și ale pompierilor Marino. Agenții municipali au închis drumul și au amenajat semne de circulaţie pentru evitarea zonei. În acea oră de vârf s-au creat cozi și perturbări intense de trafic timp de aproximativ o oră. Pompierii au asigurat și mutat imediat stâlpul mare cu cablurile electrice atârnate de pe carosabil.

Tehnicienii Enel au lucrat aproape două ore pentru a reda curentul electric la sute de locuințe și afaceri din zonă, rămase fără lumină după prăbușirea stâlpului, care alimenta o centrală în tot cartierul. Drumul a fost redeschis complet în jurul orei 17:30, după ce a fost închis pentru mutarea stâlpului de pe carosabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un român a lăsat fără curent un întreg cartier din Italia. Bărbatul a doborât un stâlp de electricitate, după ce s-a izbit cu maşina în el