Antena Meniu Search
x

Un student la atletism, în vârstă de 20 de ani, a murit strivit, după ce liftul în care se afla s-a prăbuşit, în SUA

Un tânăr de 20 de ani, student la Academia de Atletism, a murit strivit, după ce liftul în care se afla s-a prăbuşit, în interiorul căminului. Departamentul de la Situaţii de Urgenţă a transmis că ascensoarele din clădire au fost închise până când vor fi stabilite circumstanţele producerii tragediei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.09.2021, 21:22

Lift
Un student la atletism, în vârstă de 20 de ani, a murit strivit, după ce liftul în care se afla s-a prăbuşit - Profimedia

Tânărul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, era student la atletism, la Academia Champion Prep din Atlanta, a confirmat un cadru oficial al instituţiei, miercuri, însă a refuzat să ofere alte informaţii despre victimă. Departamentul de Salvare în caz de Incendii a transmis însă că este vorba despre un bărbat în jurul vârstei de 20 de ani.

Academia deţine un program sportiv postuniversitar care oferă posibilitatea „de a câștiga o bursă de patru ani la o instituție acreditată”, potrivit site-ului său web. Școala are programe în fotbal, baschet și baseball. WGCL Atlanta a raportat că victima juca fotbal la academie.

Studentul a murit la scurt timp

Într-o declarație pentru NBC News, un purtător de cuvânt de la Departamentul de Urgenţe a declarat că incidentul a avut loc în jurul orei 15:00, în cartierul Old Fourth Ward al orașului. Clădirea înaltă este folosită pentru găzduirea studenţilor, relatează Today.

"Primii martori au sesizat că liftul s-a prăbuşit, blocând victima între etajele al doilea și al treilea. În timpul misiunii de salvare, victima avea pulsul slăbit, se afla în stare de inconştienţă. Ascensoarele au fost închise până când un inspector de stat va stabili circumstanţele care au produs tragedia”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost transportat la spitalul Atlanta Medical Center, unde a murit din cauza rănilor extrem de grave, au transmis autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un student la atletism, în vârstă de 20 de ani, a murit strivit, după ce liftul în care se afla s-a prăbuşit, în SUA