Antena Meniu Search
x

Un tânăr a mușcat un câine, după ce s-a trezit cu poliția pe urme. Mort de beat, a făcut un scandal monstru pe o stradă din Germania

Se poate întâmpla ca în anumite circumstanțe câinii să muște. Într-o operațiune a poliției, însă, un bărbat a întors situația. Poliția a fost chemată vineri seară la o dispută pe stradă între o femeie și doi bărbați, în localitatea Ginsheim-Gustavsburg, din Germania.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 18:54

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Cei trei au fost foarte agresivi, motiv pentru care s-au deplasat la fața locului mai multe patrule. Potrivit polițiștilor, cei doi bărbați și femeia de 35 de ani nu au dorit să fie verificați de către ofițeri. Prin urmare, oamenii legii au fost nevoiți să se impună cu forța în fața scandalagiilor.

Cel mai agitat dintre cei trei a fost bărbatul de 29 de ani. Tânărul, băut bine, a muşcat câinele poliţist adus în timpul intervenției. Din fericire, în ciuda atacului venit ca de nicăieri, câinele este bine și nu a suferit răni grave, a spus poliția.

În plus, agresorul a rănit și mâna unui polițist, iar femeia în vârstă de 35 de ani a lovit un alt polițist chiar în față. Femeia și cei doi bărbați au fost arestați. Întrucât erau beți, ofițerii i-au dus la secția de poliție, unde și-au petrecut noaptea. Au fost prelevate și probe de sânge. Polițiștii au depus o plângere penală pentru agresiune la adresa oamenilor legii, conform SWR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un tânăr a mușcat un câine, după ce s-a trezit cu poliția pe urme. Mort de beat, a făcut un scandal monstru pe o stradă din Germania