Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 18 ani şi-a condus cei 5 prieteni spre moarte, după ce a provocat un accident cumplit, în Anglia: "Mergeau la acelaşi liceu, o scenă îngrozitoare"

Un șofer în vârstă de 18 ani a fost arestat după ce cinci adolescenți au murit în urma unui accident de mașină oribil, în sud-vestul Sydney, marți seară.

de Maria Dogaru

la 07.09.2022, 11:41

Trei fete și doi băieți au fost declarați morți la fața locului, toți cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani
Un tânăr de 18 ani şi-a condus cei 5 prieteni spre moarte, după ce a provocat un accident cumplit, în Anglia - TNV

Incidentul a avut loc într-un oraș din Buxton, la aproximativ 60 de kilometri nord-vest de Wollongong, când un un autovehicul Nissan Navara „a părăsit șoseaua și s-a ciocnit de un copac, potrivit poliției, relatează Mirror.

Singurul supraviețuitor, șoferul de 18 ani care a cauzat tragedia

Trei fete și doi băieți au fost declarați morți la fața locului, singurul supraviețuitor fiind șoferul în vârstă de 18 ani, care a suferit răni minore, care nu-i pun viața în pericol. Șoferul a fost arestat și a fost dus la spital pentru analize obligatorii de sânge și urină. Cele cinci victime aveau vârste cuprinse între 14 și 16 ani.

Un Nissan Navara mergea spre nord pe East Parade la Buxton, mașina a părăsit carosabilul și s-a ciocnit cu un copac imens. Poliția și echipajele de urgență specializate au intervenit imediat la fața locului, unde am localizat cinci adolescenți decedați în acea mașină. Șoferul în vârstă de 18 ani a fost arestat și a fost dus la Spitalul Liverpool pentru analize obligatorii de sânge și urină. Nu are răni grave. Am localizat trei adolescente și doi băieți, toți sunt copii din localitate, mergeau la liceul local, așa că este o scenă îngrozitoare și o tragedie de această amploare va avea efecte groaznice asupra familiei și a întregii comunități. Sunt polițist de 38 de ani și este unul din cele mai grave accidente pe care le-am văzut vreodată. După cum spun, este o scenă îngrozitoare și, din păcate, unii dintre cei care intervenit printre primi pentru a ajuta, i-ar cunoaște pe acești copii”, a declarat inspectorul poliției din Camden, Paul Fuller.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 18 ani şi-a condus cei 5 prieteni spre moarte, după ce a provocat un accident cumplit, în Anglia: "Mergeau la acelaşi liceu, o scenă îngrozitoare"