Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr l-a ucis pe iubitul mamei sale, de teamă că "i-ar putea controla mintea", în Londra

Crimă odioasă în sudul Londrei. Un tânăr de 34 de ani l-a omorât fără pic de milă pe iubitul ammei sale, în timp ce se uita la televizor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.07.2021, 15:09

Paul McCarroll, înjunghiat în piept de fiul iubitei sale
Un tânăr l-a ucis pe iubitul mamei sale, de teamă că "i-ar putea controla mintea", în Londra - Metropolitan Police

Un tânăr „tulburat mintal” l-a înjunghiat mortal în piept pe concubinul mamei sale, în timp ce cuplul se uita la televizor, în pat. Potrivit The Sun, Nicholas Jones, în vârstă de 34 de ani, a văzut negru în faţa ochilor şi nu şi-a putut stăpâni furia, oprindu-se doar în momentul în care victima, Paul McCarroll, în vârstă de 45 de ani, nu a mai dat semne de viaţă.

Tânărul consideră că este nevinovat

Un echipaj de poliţie a ajuns imediat la faţa locului, însă pentru iubitul mamei era prea târziu. Incidentul teribil a avut loc în casa familiei din Kenley, sudul Londrei. Nicholas a declarat în faţa anchetatorilor că a recurs la gestul extrem pentru că se temea că victima „i-ar putea controla mintea”

A fost internat într-un spital de psihiatrie, după ce a recunoscut omuciderea pe motive de responsabilitate diminuată, dar în continuare neagă înfăptuirea crimei cu sânge rece. Tânărul de 34 de ani va rămâne internat în centrul de specialitate până în septembrie, când îşi va afla sentinţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un tânăr l-a ucis pe iubitul mamei sale, de teamă că "i-ar putea controla mintea", în Londra