Antena Meniu Search
x

Un tată a murit în ziua în care şi-a înmormântat propria fiică. Tânăra de 23 de ani din UK căzuse de pe scara de incendiu a unui club

Un tată a murit chiar în ziua în care avea loc înmormântarea fiicei sale, din cauza unei crize epileptice fatale. Tânăra de 23 de ani din Marea Britanie şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de pe scara de incendiu a unui club.

de Redactia Observator

la 11.03.2023, 09:03

Katie Davenport
Tânăra de 23 de ani din UK căzuse de pe scara de incendiu a unui club de noapte - Facebook / Katie Davenport

Katie Davenport, în vârstă de 23 de ani, a murit după ce a căzut de pe scara de incendiu a unui club. Tatăl ei nu şi-a putut reveni după producerea tragediei. În ziua în care a avut loc înmormântarea fetei, bărbatul a avut o criză de epilepsie şi s-a prăbuşit fără viaţă în faţa apropiaţilor. Sora lui Katie, Lianne Clegg, a fost cea care a făcut anunţul, chiar în timpul desfăşurării anchetei legate de moartea suspectă a tinerei.

Viaţa familiei a luat o întorsătură macabră în ziua înmormântării, deoarece potrivit surorii lui Katie, tatăl a murit la doar câteva ore după eveniment, pe data de 14 octombrie.

Tânăra de 23 de ani a murit la 13 zile de la accident

Katie Davenport, din Liverpool, se afla împreună cu nişte colegi de muncă in clubul "Hey Amigos" din Merseyside. Aceasta a ieşit pe scara de incendiu în urma unei altercatii cu prietenii săi, iar în jurul orei 2, pe 4 septembrie anul trecut, a căzut, potrivit Daily Mail. Un paznic a ieşit să verifice daca ea şi prietenii săi au plecat şi a fost martor la scenele dramatice.

Pe acelaşi subiect

Femeia a suferit traumatisme severe la cap şi a fost operată la centrul "The Walton" din Liverpool. În ciuda încercărilor medicilor de a o salva, ea a încetat din viaţă 13 zile mai târziu. Medicul legist senior, Julie Goulding, a confirmat că moartea a fost cauzată de rănile severe la creier, adăugând că nu sunt probe suficiente care să ateste o sinucidere.

"Impactul pe care l-a avut asupra familei noastre este devastator – nu doar că am pierdut-o pe Katie, l-am pierdut si pe tata la câteva săptămâni, în urma unei crize epileptice, chiar în seara înmormântării", mărturiseşte Lianne.

Înmormântarea lui Katie a avut loc pe data de 14 octombrie la Cimitirul de Vest "Lancashire"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un tată a murit în ziua în care şi-a înmormântat propria fiică. Tânăra de 23 de ani din UK căzuse de pe scara de incendiu a unui club