Antena Meniu Search
x

Un tată, care a încercat să își salveze fiul care s-a aruncat în fața trenului, a murit alături de acesta, în Italia. Întreaga tragedie s-a petrecut sub ochii mamei

Uniți de același sânge și de aceeași moarte tragică. Un tată, care a încercat să își salveze fiul care s-a aruncat în fața trenului, a murit alături de acesta. Întreaga tragedie a avut loc sub ochii mamei băiatului, care s-a prăbușit pe peron când a văzut ce s-a întâmplat.

de Monica Palade

la 18.08.2022, 15:00

Cei trei veniseră din Perugia și se aflau în vacanță la Senigallia, în provincia Ancona. Tânărul de 26 de ani era depresiv de ceva vreme și în ziua fatală decisese să își ia viața. Când trenul de marfă a trecut prin gară, băiatul s-a aruncat în fața lui.

Uniți de același sânge și de aceeași moarte

Tatăl de 63 de ani a sărit să îl salveze. Ambii au fost izbiți în plin. Trupurile lor au fost găsite la distanță unul de celălalt. Cel al tânărului a fost găsit în direcția Ancona, în timp ce cel al tatălui a fost descoperit la aproximativ 10 metri mai la nord, informează nanopress.it.

În tot acest timp, aflată pe peron, mama, respectiv fosta soție, a victimelor a fost martoră la întregul incident. Deși părinții nu mai trăiau împreună ca soț și soție, ei făcuseră totul pentru a nu-și lăsa fiul singur și a înfrunta împreună depresia care îl chinuia.

Deși echipajele de salvare au venit imediat la fața locului, pentru cei doi nu s-a mai putut face nimic. Familia mai are o fiică. Tânăra se pare că nu se afla în vacanță cu părinții și fratele său, când a avut loc tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un tată, care a încercat să își salveze fiul care s-a aruncat în fața trenului, a murit alături de acesta, în Italia. Întreaga tragedie s-a petrecut sub ochii mamei