Antena Meniu Search
x

Foto Un tată i-a lipit din greşeală ochii fiului său de 9 ani, după ce a încurcat picăturile medicale cu tubul de super-glue, în UK

O greşeală putea să îl coste scump pe un tată, după ce i-a turnat suepr-glue în ochi fiuluisău, crezând că sunt picături medicale. Când a realizat ce a făcut a sunat imediat la salvare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.11.2021, 16:30

Kevin Day i-a turnat câteva picături în ochi fiului său de 9 ani, Rupert, după ce băiatul s-a plâns de mâncărimi, în încercarea de a-l ajuta şi de a-l calma. Băiatul lua medicamente de două zile când bărbatul a decis să folosească picăturile medicale. La scurt timp și-a dat însă seama că tubul pe care îl folosise nu avea picături de ochi, ci era de fapt un tub de lipici instant. Incidentul şocant a avut loc în februarie 2021.

Băiatul nu a putut deschide ochii timp de patru zile

Tatăl a sunat imediat la salvare, copilul fiind transportat de urgenţă la spital. A rămas internat pentru tratament și nu a putut deschide ochiul timp de patru zile. Din fericire, vederea nu i-a fost afectată de lipici și și-a revenit complet, relatează Mirror. Familia plănuiește acum să vorbească despre întreaga experienţă în cadrul unei emisiuni televizate, pentru a atrage atenţia asupra astfel de pericole.

"Rupert s-a zgâriat la ochi şi am primit de la medic nişte picături pentru usturime sau mâncărime. După ce i-am turnat câteva picături am realizat că ce aveam eu în mână este de fapt super-glue. Am sunat la 999, iar operatorul ne-a sfătuit să continuăm să-l spălăm la ochii şi ne-a anunţat că o ambulanţă este pe drum. Nu mă aşteptam la o ambulanţă aeriană”, a povestit tatăl.

Pe acelaşi subiect

O ambulanţă aeriană a fost folosită pentru a ajunge imediat la faţa locului. Paramedicii i-au spălat ochii şi i-au administrat calmante pentru durere înainte de sosirea ambulanţei terestre, care l-a transprotat în final la Spitalul Harrogate pentru tratament suplimentar.

„Mi-a fost o teamă imensă că mi-am orbit fiul și i-am distrus viața”, a spus Kevin.

Rupert a primit imediat îngrijirile necesare, însă nu şi-a putut deschide ochii decât patru zile mai târziu. „Mi-era frică şi nu ştiam dacă voi mai putea vedea din nou”, a adăugat băiatul de 9 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un tată i-a lipit din greşeală ochii fiului său de 9 ani, după ce a încurcat picăturile medicale cu tubul de super-glue, în UK