Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un tată s-a fotografiat cu câteva minute înainte să moară în avalanşa din Alpi. Alţi 7 oameni şi-au pierdut viaţa

Un alpinist italian în vârstă de 27 de ani şi-a făcut un selfie în care apărea zâmbind, în faţa unui gheţar din Dolimiţi, în Italia, cu câteva minute înainte să moară în avalanşa produsă de prăbuşirea acestuia.

de Redactia Observator

la 06.07.2022 , 16:49

Filippo Bari s-a fotografiat cu câteva minute înainte să moară într-o avalanşă, în Alpi Un tată s-a fotografiat cu câteva minute înainte să moară în avalanşa din Alpi - Il Dolomiti

Filippo Bari, care avea un fiu de doar 4 ani, a trimis familiei poza cu mesajul „uite unde sunt”, cu doar 20 de minute înainte ca o bucată uriaşă a gheţarului Marmolada să se rupă, determinând o avalanşă de gheaţă şi stânci, duminică. Cel puţin opt persoane au murit şi cinci persoane sunt încă dispărute, dar speranţele de a-i găsi pe aceştia în viaţă scad din cauza amplorii avalanşei.

Italia a pus colapsul pe seama schimbărilor climatice şi temerile că gheţarul s-ar putea prăbuşi şi mai mult au împiedicat accesul în mare parte a zonei în care se crede că alpiniştii, unii legaţi împreună, sunt îngropaţi.

Bărbatul a fost identificat de către familia sa ca fiind una dintre victime

Articolul continuă după reclamă

Bari, care era în drumeţie cu alţi cinci prieteni la momentul tragediei, a fost identificat de familia sa drept una dintre victime, redactează Daily Mail.

Deşi acesta era un alpinist expert, fratele său Andrea, a declarat la televiziunea de stat că familia lui i-a spus mereu să fie atent în momentul în care face astfel de călătorii „mai ales în aceste momente”, a spus acesta. “A murit făcând ceea ce îi place”, a mai declarat fratele lui Bari.

Familia se pregăteşte acum de înmormântare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Un tată s-a fotografiat cu câteva minute înainte să moară în avalanşa din Alpi. Alţi 7 oameni şi-au pierdut viaţa