Antena Meniu Search
x

Foto Un tată şi trei copii de 17, 10 şi 8 ani, conduşi spre moarte sigură. Cine se afla la volanul maşinii care s-a prăbuşit într-un râu din Idaho

O familie întreagă, spulberată într-un accident rutier înfiorător. Autorităţile cred că au descoperit cum s-a petrecut tragedia în care un bărbat de 36 de ani, o adolescentă de 17, un băiat de 10 şi o fetiţă de 8 anişori şi-au pierdut viaţa. Iar elementul cheie al investigaţiei are legătură cu identificarea persoanei care conducea maşina.

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 16:40

Poliţia a ajuns la concluzia că autoturismul s-a prăbuşit de pe stâncă în timp ce la volan se afla Dakota Miller, de 17 ani. Iar pasageri cu "bilete în primul rând" la catastrofă erau tatăl ei, Calvin "CJ" Miller, frîţiorul Jack Miller (10 ani) şi sora Delilah Miller (8 ani). Potrivit Mirror, adolescenta ar fi adormit, iar neatenţa a făcut posibilă nenorocirea din Idaho, SUA. 

Familia, spulberată în ​accident

"Dakota a ieşit de pe autostradă, a lovit o movilă din pietre, iar maşina a fost propulsată, s-a răsturnat şi a aterizat în Râul Salmon", transmit oamenii legii. Apa ar fi intrat în autoturism printr-un geam spart, trăgând în adâncuri toată familia. N-au avut nicio şansă: cu toţii au murit înecaţi.

Victimele veneau din Spokane, Washington, şi se îndreptau spre oraşul Council din Idaho, unde urmau să-l viziteze pe tatăl lui CJ, internat într-un ospiciu. Alarma s-a dat după ce nimeni nu i-a mai putut contacta, fiind declaraţi dispăruţi. Maşina a fost descoperită pe jumătate scufundată în râu, de un pescar.

Fosta soţie a bărbatului, care e şi mama celor doi copii mai mici, Jack şi Delilah, este pur şi simplu devastată. Spune că accidentul i-a spulberat lumea şi că a căzut în genunchi, disperată, la aflarea veştii crunte. A izbucnit în lacrimi fără oprire. "Nu ştiu dacă mă voi obişnui vreodată să nu-i mai văd intrând pe uşă, după şcoală", spune Zella Balir. Familia şi apropiaţii celor patru au adus un ultim tribut victimelor pierdute pe veci într-o tragedie imensă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un tată şi trei copii de 17, 10 şi 8 ani, conduşi spre moarte sigură. Cine se afla la volanul maşinii care s-a prăbuşit într-un râu din Idaho