Antena Meniu Search
x

Un tată și-a aruncat fetița de 3 luni de la etajul 4. Copila a fost găsită moartă de un trecător, în fața unui bloc din Chișinău

O fetiță de doar trei luni a avut parte de un sfârșit cumplit, seara trecută, după ce a fost aruncată de la etajul 4 de propriul tată. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 21:00, într-un bloc din Chișinău, sectorul Buiucani. Polițiștii moldoveni au anunțat tragedia pe pagina de Facebook, precizând că autorul grozăviei are 28 de ani, este "de origine străină" și a fost reținut pentru omor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.07.2022, 12:22

Un tată și-a aruncat fetița de 3 luni de la etajul 4. Copila a fost găsită moartă de un trecător, în fața unui bloc din Chișinău - facebook.com/politiarepubliciimoldova

În cadrul cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că bebelușul se afla acasă cu tatăl ei. La un moment, din motive încă necunoscute, individul și-a aruncat fetița pe geam, de la etajul 4.

Fetița aruncată de la etaj de tată a fost găsită moartă de un trecător

Potrivit agenților moldoveni, beblușul a fost găsit de un trecător.

"Un bărbat de 28 de ani, de origine străină, a fost reținut pentru comiterea unui omor. În jurul orei 21:00 am fost sesizați de un trecător despre faptul că pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei este un bebeluș decedat la sol.

Pe acelaşi subiect

În cadrul cercetării la fața locului am stabilit că fetița de 3 luni se afla acasă cu tatăl, care din motive încă la etapa de stabilire, a aruncat-o la un moment dat de la etajul 4. În urma traumelor primite micuța a decedat", au transmis polițiștii moldoveni pe pagina de Facebook.

De aseară, de când a fost postat mesajul, oamenii scriu fără încetare mesaje de durere. Dar și de revoltă, față gestul terifiant al bărbatului de 28 de ani.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un tată și-a aruncat fetița de 3 luni de la etajul 4. Copila a fost găsită moartă de un trecător, în fața unui bloc din Chișinău