Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a căzut de la etajul trei al unui cămin studenţesc din Petroşani. Băiatul s-ar fi dezechilibrat pe casa scării

Un student a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui cămin din Petroşani. Tânărul în vârstă de 22 de ani, din Republica Moldova a căzut în casa scării, printre balustrade. Din primele cercetări ale poliţiştilor, băiatul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

de Cristina Dimulescu

la 08.06.2022, 15:48

Vezi și

Update: Studentul care a căzut de la etajul al treilea al unui cămin studențesc din Petroșani a murit miercuri după amiază la Spitalul de Urgență Petroșani, secția ATI.

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă la căminul studențesc nr. 2 din Petroșani, județul Hunedoara.

Studentul în vârstă de 22 ani s-ar fi dezechilibrat şi a căzut de pe o balustradă situată la etajul 3 al căminului, pe casa scării.

Studentul a ajuns în stare gravă la spital 

În urma unui apel la 112, la faţa locului au ajuns un echipaj SMURD și o ambulanţă. Medicii au constatat că tânărul avea semne vitale şi a fost transportat la Spitalul de Urgență din Petroșani. Starea tânărului este un gravă. 

La căminul studenţesc au ajuns şi poliţiştii, iar din primele cercetări, oamenii legii au descoperit că studentul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr a căzut de la etajul trei al unui cămin studenţesc din Petroşani. Băiatul s-ar fi dezechilibrat pe casa scării