Antena Meniu Search
x

"Unde ești, unde te-ai dus? Ce păcate plătesc, Doamne?" Își plânge fiica, după ce a văzut-o moartă pe asfalt, în UK. Copila de 7 ani, spulberată de un motociclist

Și-au pierdut copilul iar acum își strică durerea. O fetiță de șapte ani a murit după ce a fost spulberată de o motocicletă, chiar în fața casei. Vinovatul a fugit imediat de la fața locului, lăsând în urma lui un destin frânt și numai durere.

de Redactia Observator

la 28.07.2023, 17:41

Își plânge fiica, după ce a văzut-o moartă pe asflat, în UK. Copila, spulberată de un motociclist
Își plânge fiica, după ce a văzut-o moartă pe asflat, în UK. Copila, spulberată de un motociclist - Facebook

Katniss Selezneva, în vârstă de 7 ani, se juca în fața casei când a fost izbită în plin de o motocicletă, în Anglia. Polițiștii interoghează acum un suspect, un adolescent de 14 ani. Martorii spun că șoferul circula cu viteză. Copila a fost transportată cu un elicopter la spital imediat după accident, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. 

Mesajul sfâșietor lăsat de mama copilei

Dumnezeu a luat-o prea tânără și fragilă. Nu am putere și nu vreau să-mi iau rămas bun de la tine. Cum să te las să pleci, inima mea sângerează, sufletul mă doare. Cine va avea grijă de tine acum sus, îngerul meu. Sunt neputincioasă, cuvintele nu sunt suficiente, nicio consolare. În fiecare zi îmi spunea: „Te iubesc mamă, ești cea mai bună mamă și cea mai frumoasă pentru că ai grijă de mine și faci totul pentru a mă face fericită”. Mai întâi ai devenit o stea pe cer și ai plâns că într-o zi mama va fi o stea în cer și vei rămâne fără mine. De ce m-ai lăsat să plâng mama, de ce Doamne,  ce păcate plătesc Doamne?  Unde ești mama,unde te-ai dus! Erai atât de puternică, sănătoasă, zâmbitoare, de ce nu ai putut să lupți pentru viața ta mamă, tatăl tău te striga – „deschide-ți ochii Katnis, tata este aici, deschide-i” – dar i-ai închis pentru totdeauna!Odihnește-te în pace dulce comoară! Fie ca drumul tău să fie luminos, astfel încât să nu-ți fie frică în întuneric fără mama și tata! Pace sufletului tău! Mama va veni la tine într-o zi. Amin!”, este mesajul sfâșietor postat de mama copilei pe Facebook. 

Poliția din West Midlands a declarat că continuă să interogheze băiatul de 14 ani în legătură cu tragedia

Au existat rapoarte neconfirmate în această după-amiază că o motocicletă ar fi fost găsită arsă într-un parc din apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Unde ești, unde te-ai dus? Ce păcate plătesc, Doamne?" Își plânge fiica, după ce a văzut-o moartă pe asfalt, în UK. Copila de 7 ani, spulberată de un motociclist