Antena Meniu Search
x

Galerie foto Urmau să se căsătorească și să devină părinți, dar au fost spulberați de un adolescent drogat și băut care i-a izbit în plin în timp ce își plimbau cățeii, în Australia

Urmau să se căsătorească și să devină părinți, dar tot viitorul lor le-a fost spulberat într-o clipă de un adolescent care s-a urcat băut și drogat la volan.

de Monica Palade

la 08.06.2022, 16:04

Tânărul a fost condamnat acum la șase ani de închisoare, după ce a pledat vinovat pentru omor din culpă. Incidentul a avut loc anul trecut, în Alexandra Hills, de Ziua Australiei.

Drogat și băut a ucis o viitoare familie

Atunci, băiatul de 17 ani s-a urcat într-o mașină furată și a lovit un camion, în timp ce circula cu 100 km/h. A fost proiectat direct în Matthew Field și Kate Leadbetter, care își plimbau cățeii. Femeia era însărcinată și urma să se căsătorească cu iubitul ei. Nu au mai apucat să se bucure de viața în doi.

Adolescentul a fugit de la locul accidentului. Ulterior el a fost prins și testat. Consumase alcool și canabis. Asupra sa, acesta mai avea 5.700 de dolari australieni. Oamenii legii au descoperit că avea antecedente penale. Pedeapsa de 10 ani pentru omucidere din culpă a adolescentului a fost redusă la șase ani de către judecător, care a ținut cont de educația precară a adolescentului, vârsta, antecedentele și remuşcările exprimate pentru incident.

El a fost condamnat ca minor, adică tânărul, care are acum 18 ani, va fi eliberat din închisoare în patru ani și jumătate. Adolescentul a stat nemișcat în timp ce sentința a fost pronunțată. De cealaltă parte, familia și prietenii cuplului au plâns când au aflat hotărârea judecătorească.

Mama lui Leadbetter, Jeannie Thorne, a mărturisit: „Nu ar trebui să fiu aici astăzi, cum este posibil să fiu aici când ar trebui să fiu în cealaltă viață a mea, cea care a fost smulsă? Ar trebui să-i țin în brațe băiețelul și ar trebui să am un viitor plin de bucurie și viață de familie.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Urmau să se căsătorească și să devină părinți, dar au fost spulberați de un adolescent drogat și băut care i-a izbit în plin în timp ce își plimbau cățeii, în Australia