Antena Meniu Search
x

Video Vacanţă de vis, transformată în calvar. O tânără din SUA a petrecut la mare cu fostul iubit. Ce i-a determinat să meargă împreună

Vacanţa mult visată alături de sufletul pereche s-a transformat într-un adevărat calvar pentru o tânără din America. Fata a fost nevoită să plece la mare, pentru două săptămâni, alături de proaspătul.. fost iubit.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 18:38

Vezi și

Cei doi au acceptat să plece împreună dintr-un motiv simplu: banii pentru cazare erau nerambursabili, iar totul fusese plănuit încă din luna octombrie a anului trecut. Ca să arate tututor prin ce e nevoită să treacă, tânăra a postat un filmuleţ scurt pe TikTok, în care apare alături de fostul partener, la plajă, amândoi bucurându-se, mai mult sau mai puţin, de un pahar cu şampanie. 

Imaginile au ajuns virale pe platformă şi au stârnit amuzamentul utilizatorilor, care au lăsat mii de comentarii la postarea fetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Vacanţă de vis, transformată în calvar. O tânără din SUA a petrecut la mare cu fostul iubit. Ce i-a determinat să meargă împreună