Antena Meniu Search
x

Val de reacţii după ce o poliţistă din Franţa a fost fotografiată lângă dentistul acuzat că-şi mutila şi escroca pacienţii

Medicul stomatolog Lionel Guedj, care a devenit milionar pentru că exagera problemele pacienţilor, a fost condamnat la opt ani de închisoare. Însă dentistul francez nu a fost nici pe departe "vedeta" fotografiilor realizate în timp ce era escortat de poliţişti. O tânără în uniformă a captat privirile internauţilor, până în punctul în care un utilizator Twitter a observat, în comentarii, că "nimeni nu vorbeşte despre milionar şi pacienţii pe care i-a mutilat".

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 09:33

Poliţista, fotografiată lângă dentistul condamnat la 8 ani de închisoare
Poliţista, fotografiată lângă dentistul condamnat la 8 ani de închisoare - Profimedia

Un dentist din Franţa care a devenit milionar pentru că exagera problemele pacienţilor, a fost condamnat la opt ani de închisoare. Lionel Guedj este acuzat că a scos aproape 4.000 de dinţi şi măsele de la peste 300 de pacienţi care nu aveau nevoie de aceste operaţii. Acum 12 ani avea o avere de aproape trei milioane de euro şi era declarat stomatologul cu cele mai mari venituri din Franţa.

Dentistul din Franţa, fotografiat lângă poliţişti

Acum, a ajuns pe mâna poliţiei, iar imaginile cu dentistul, înconjurat de oamenii legii, au provocat un val de reacţii pe reţelele de socializare. În mare parte, cea care a atras toate privirile a fost o tânără poliţistă îmbrăcată în uniformă, care a fost fotografiată din profil, chair lângă stomatologul în vârstă de 42 de ani. În vreme ce unii i-au complimentat forma fizică şi felul în care arată, alţii s-au arătat ceva mai reticenţi şi s-au întrebat chiar şi dacă pozele nu ar fi putut fi editate în Photoshop, relatează Daily Star. Au fost comentarii legate şi de modul în care aspectul acesteia i-ar putea afecta eficienţa şi viaţa profesională, în general.

În orice caz, puţini au mai avut ochi pentru medic, iar unul dintre utilizatorii reţelei de socializare a observat, într-un final, că "nimeni nu vorbeşte despre milionar şi pacienţii pe care i-a mutilat".

Pe acelaşi subiect

Imagine virală cu două poliţiste la cafea şi ţigară

Recent, şi în România a avut loc o dispută între internauţi, după apariţia unei fotografii cu două poliţiste care stau la cafea, în uniforme. Cele două apar la cafea şi ţigară, îmbrăcate în uniformă, dar imaginea a stârnit ironii şi comentarii legate de aspectul poliţistelor. Una dintre femei este încălţată cu sandale, atrag atenţia utilizatorii de Facebook. Nu este clar când şi în ce context a fost surprinsă fotografia, nici dacă cele două femei erau în timpul liber. 

"Care este Siguranță și care Încredere?" şi "Pânda s-a transformat în ademenire" sunt câteva dintre comentariile ironice publicate pe Facebook.  "Conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale. Verificările vizează abateri de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului", a transmis atunci Poliţia Capitalei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Val de reacţii după ce o poliţistă din Franţa a fost fotografiată lângă dentistul acuzat că-şi mutila şi escroca pacienţii