Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Vârsta este doar un număr". O bătrânică de 104 ani din SUA a sărit cu parașuta de la 4.000 de metri. Vrea să stabilească un nou record

Vârsta este doar un număr. Ne spune și dovedește chiar o bătrânică din SUA care, la nu mai puțin de 104 ani, a decis să sară cu parașuta. Vrea să depășească recordurile și să devină cea mai în vârstă persoană care a sărit vreodată cu parașuta.

de Redactia Observator

la 04.10.2023 , 11:30

Dorothy Hoffner, în vâstă de 104 ani, a săruit cu parașuta de la 4.000 de metri dintr-un avion. Femeia este adepta adrenalinei și spune că „vârsta este doar un număr”. Ea tocmai făcuse surfing la Skydive Chicago din Ottawa, lângă orașul Chicago, potrivit Mirror.

Oficialii de la Skydive Chicago lucrează acum pentru ca Guinness World Records să certifice săritura femeii ca fiind un nou record. Recordul actual este deținut de Linnéa Ingegärd Larsson din Suedia, care avea 103 ani când săritura ei a fost înregistrată în mai 2022, potrivit WLS-TV.

A sărit cu parașuta la 104 ani

Articolul continuă după reclamă

În mod uimitor, Dorothy mai făcuse parașutism înainte, când avea 100 de ani. Lăsându-și cadrul metalic în urmă, lângă avion, femeia a fost rapid ajutată să urce treptele pentru a se alătura altor oameni care așteptau să facă parașutism. 

Pe acelaşi subiect

Să mergem, să mergem, Geronimo”, spuse ea după ce și-a găsit locul.

Dorothy a spus că a trebuit să fie împinsă din avion prima dată când a făcut parașutism. Dorothy era calmă, încrezătoare și neînfricată când avionul și-a deschis ușa. Ea s-a strecurat încet spre margine și a făcut saltul cel mare. Și-a petrecut următoarele șapte minute coborând printre nori, în timp ce parașuta ei a adus-o încet înapoi la pământ, unde o aștepta o mulțime în extaz. 

Minunat, a fost minunat acolo sus. Totul a fost încântător, nu ar fi putut fi mai bine”, a spus Dorothy.

S-a gândit să-și facă următoarea ei provocare să fie într-un balon cu aer cald. „Nu am fost niciodată”, a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Mapamond » "Vârsta este doar un număr". O bătrânică de 104 ani din SUA a sărit cu parașuta de la 4.000 de metri. Vrea să stabilească un nou record